Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem kapcsol be a telefon...

Miért nem kapcsol be a telefon? Samsung Galaxy Express GT-I8730

Figyelt kérdés

Előzmények:

Anyukámé a telefon, Facebookon megakart volna valamit nézni, és egyszer csak bumm, lelőtte magát, és azóta nem lehet bekapcsolni. Annyi történik, hogy amikor beteszem az akkumulátort, akkor felvillan a telefon kezdőképernyője, hogy Samsung Galaxy Express, és fekete képernyő utána.

Próbáltam másik akksival is, mondjuk nem hozzávaló volt, mert a telefonboltban félrenézte a csóka (nem fért be a telefonba), de ugyanezt a jelenséget produkálja azzal is.

Próbáltam a hangerőgomb le, power gomb trükköt, de semmi. Tölteni nem tölti a telefont semmilyen USB cucc sem. Se 220-ról, se PC-ről.

Több szerelő szerint (nem lett bevizsgáltatva még, csak rákérdezve) az akksi lehet a ludas, de mivel egy másik akksival sem akart bekapcsolni, így ebben kételkedem kicsit.

Samsung Galaxy Express GT-I8730-ról van szó. Mi lehet a baj? Tényleg az akksi, vagy meghalt a telefon? Megéri vele foglalkozni, bevizsgáltatni, megcsináltatni, vagy hagyjam a fenébe? Anyám közben vett már másik telefont, mert amúgy is leakarta volna cserélni, de ha megéri vele foglalkozni, vagy menthető, akkor megtartaná "B" telefonnak.

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. márc. 28. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:

MEgpróbálhatod PC-re rátenni USB módba, hang le + home + bekapcs, itt ODIN módban rádugod pc-re és esetleg újratöltöd a firmware-t, de az adatok az kuka, ha volt mentése akkor szerencse.

ha meg hard reset akkor hang fel + home + bekapcs.

de beviheted egy használt teloshoz hogy belenézzétek az akkut, hogy az a rossz-e.

2017. márc. 28. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos egyikre sem reagál, nyomtam minden kombinációt vagy fél - 1 percig, de semmi.

Holnap majd benézek akkor egy telefonboltba.

2017. márc. 28. 20:03
 3/4 anonim válasza:
végül mi lett a baja? az enyémnek is hasonló hibája van
2017. júl. 3. 23:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem foglalkoztunk azóta a kérdéssel, vettem hozzá akksit, de az kiderült, hogy nem hozzá való, pedig direkt belelógattam az eladó arcába a pontos típusát az akksinak, hogy mire lenne szükség. De igazából a másik akksival is ugyanezt csinálta annak ellenére, hogy nem fért bele. Úgy hogy elkönyveltem nem akksi hibának. Anyámnak azóta új telefonja van, mert amúgy is cserélni akarta volna, úgy hogy jelenleg áll a polcon, és arra vár, hogy feltegyem Vaterára alkatrésznek. :D
2017. júl. 7. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!