Miért nem kapcsol be a telefon? Samsung Galaxy Express GT-I8730
Előzmények:
Anyukámé a telefon, Facebookon megakart volna valamit nézni, és egyszer csak bumm, lelőtte magát, és azóta nem lehet bekapcsolni. Annyi történik, hogy amikor beteszem az akkumulátort, akkor felvillan a telefon kezdőképernyője, hogy Samsung Galaxy Express, és fekete képernyő utána.
Próbáltam másik akksival is, mondjuk nem hozzávaló volt, mert a telefonboltban félrenézte a csóka (nem fért be a telefonba), de ugyanezt a jelenséget produkálja azzal is.
Próbáltam a hangerőgomb le, power gomb trükköt, de semmi. Tölteni nem tölti a telefont semmilyen USB cucc sem. Se 220-ról, se PC-ről.
Több szerelő szerint (nem lett bevizsgáltatva még, csak rákérdezve) az akksi lehet a ludas, de mivel egy másik akksival sem akart bekapcsolni, így ebben kételkedem kicsit.
Samsung Galaxy Express GT-I8730-ról van szó. Mi lehet a baj? Tényleg az akksi, vagy meghalt a telefon? Megéri vele foglalkozni, bevizsgáltatni, megcsináltatni, vagy hagyjam a fenébe? Anyám közben vett már másik telefont, mert amúgy is leakarta volna cserélni, de ha megéri vele foglalkozni, vagy menthető, akkor megtartaná "B" telefonnak.
A válaszokat előre is köszönöm!
MEgpróbálhatod PC-re rátenni USB módba, hang le + home + bekapcs, itt ODIN módban rádugod pc-re és esetleg újratöltöd a firmware-t, de az adatok az kuka, ha volt mentése akkor szerencse.
ha meg hard reset akkor hang fel + home + bekapcs.
de beviheted egy használt teloshoz hogy belenézzétek az akkut, hogy az a rossz-e.
Sajnos egyikre sem reagál, nyomtam minden kombinációt vagy fél - 1 percig, de semmi.
Holnap majd benézek akkor egy telefonboltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!