Hűségidő lejárta előtt telefont venni a telekomnál?
Sziasztok, 3 hónap múlva jár le a 2 évem, de szeretnék venni egy új telót, mert a régi eléggé... nem jó már. 15 éve vagyok előfizetőjük, de valami számlatartozás miatt elvették a menő státuszomat, és visszatettek a normál előfizetők közé, így nem tudok előbb venni.
Csak más nevére tudok? Vagy meg lehet oldani úgy, hogy szerződést bontok velük, és újra szerződök? Vagy van bármi megoldás erre?
Köszi előre is!
gondolom köthetsz velük új szerződést +2 év hűségért, de ezt tőlük érdeklődd meg..
Egyébként a szolgáltatós telókat sose fogom megérteni, miért veszik meg az emberek..
Ha kiszámolod nem olcsóbb és még függ is a hálózattól.
Részletre meg megtudod venni akár a mediamrktban is..
A korábbi hűségidő köt, a készülék havi díját (ha van) fizetned kell illetve szolgáltatót sem válthatsz. Nem mondhatod fel az előfizetői szerződésed.
De azt nem tudom elképzelni, hogy ne engednék, hogy új telefont vegyél náluk. Maximum meghosszabbítják a hűségidődet, ami nekik csak jó.
Tegyük fel GyK-n a kérdést, aztán néhány laikus találgatására alapozva kiválasztom a nekem tetsző választ, aminek ha szerencsém van, van némi köze a valósághoz.
Szolgáltatót nem hívom, mert összetett mondatokban beszélnek, azt meg nem értem.
Tegnap felhívtam a központi ügyfélszolgálatot, és ott azt mondták, hogy vehetek már most egy másik telefont, másik előfizetéssel, legfeljebb a mostanit még 3 hónapig fizetem úgy, hogy nem használom.
Egy hete az üzletben azt mondták, hogy semmiképpen nem vehetek, csak ha lejárt a hűségidőm.
Azért kérdeztem meg itt, mert ha a válaszok döntő többségében ugyanazt kapom, akkor bizonyára úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!