Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudtok ajánlani nagyon jó...

Bella55 kérdése:

Tudtok ajánlani nagyon jó okos telefont?

Figyelt kérdés
üdv,tudtok ajánlani érintőképernyős telefont?ami nem megy tönkre 1 nap alatt,:)Köszönöm

2017. márc. 23. 20:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló: én az Iphone 6s-et gagyinak tartom, mivel pár hónappal ezelött vettem egy iphone-t és forgott a gombja!hiszen még új volt az nap vettem és az nap is ment tönkre kiesett a gomb :) és Volt nekem Vr-szemüveg is és új állapotban felforosodott! és rátültöttem 3 db játékot belasúlt a telefon,szintúgy unokanővéremnek ez volt,unokabáttyámnak ez volt nénikémnek ez volt akkor?

Ez szerintem csak egy dísztelefon,de arra jó ha pl:csak hívogatsz vele,de másra nem,, nekem ez a véleményem,,és ezért kérem ne sértödjön meg senki,:)

2017. márc. 24. 18:14
 12/15 A kérdező kommentje:
*rátöltöttem
2017. márc. 24. 18:15
 13/15 anonim válasza:

akkor téged eléggé átverhettek azzal az új "iphone-al" főleg, ha VR-ra is tudtad csatlakoztatni :DDD

Amúgy volt samsung galaxy s7 edgem 1 hétig. Ahogy leírtam tényleg nagyon gyönyörűnek tartottam a kijelzőjét, nagyon prémium érzés volt kézbe venni is és a kamera látószöge is eszméletlenül tetszett.

Viszont amikor megnyitottam egy böngészőt ugyanazon a wifin mint amivel a sima iphone6-ommal akkor az instant honlap betöltődés helyett felül ment az általam töltőcsíknak nevezett dolog és egyszerűen irritált, hogy ennyi pénzért ezt kapom.

Az instant messenger/facebook megnyílások helyett szintúgy akadva megnyílás. Természetesen nem a készülék a hibás érte hanem maga az android rendszer ami egyszerűen undorító, szerintem egy felsőkategóriás i7 procit és 16gb ramot is képes lenne megfőzni nagyobb igénybevétel/hosszabb újraindítás nélkül :D

Az időtállóságáról is vitáznék mert pl. ott van az iphone 4s ha jól tudom a samsung galaxy S3 idejében jött ki. A 4s mai napig egy remekül használható telefon tudsz rajta böngészni fagyás nélkül, tudod rajta használni az appokat. Ellenben az S3-at egyszerűen, ha hívnak befagy és nem tudod felvenni :D.

Az iphoneok nem a készülék miatt "túlárazottak", hanem a stabil biztos rendszer miatt. Mert hiába van 1001 androidos készülék azon mindegyiken android fut ami mai napig borzasztóan van optimalizálva.

2017. márc. 25. 00:23
 14/15 A kérdező kommentje:

aha,értem :) hát igen,ma kapott a nővérem egy iphone7s plus-ot, annyi a gond vele hogy a facebook,instagram,mesenger,böngészőt egy kicsit lassan nyitja meg kb olyan 4 másodperc,és igen jól mondod hogy az android rendszer undoritó,!és igen nállunk is van töltőcsik és ennek csak ez a baja,és én most kaptam meg a samsung galaxi note5 okostelefont,hibátlan állapotban,és gyönyörű a kamerája!!gyorsan nyissa a böngészöket stb,, egyszerűen álomtelefon:)

szóval mindenkinek köszönöm az ajánlatokat:):)!!!

2017. márc. 26. 10:44
 15/15 anonim válasza:
Xiaomi redmi note 3 pro ! Nérd meg nagyon fullos telo garantáltan nem megy tönkre , ez mellett a Samsung,meg ilyenek csak kidobott penz , vagy lg g4 használtan már 50ezer es fullos nagyon az is , sony meg Samsung meg iphone hat az nekem nem jon be . Jo max ha az iphone rendszerét szereted akkor vegyed de én nem ajánlom mert unalmas egy telefon az fix
2017. márc. 27. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!