Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google maps-ot hogyan tudom...

Google maps-ot hogyan tudom letölteni telóra?

Figyelt kérdés

van google maps kereső telómon de mivel net nincs telón ezért nem tom használni.Olvastam hogy le lehet tölteni a térképet úgy hogy ne kelljen hozzá net és úgy lehet rajta böngészni. Hogyan tudom letölteni? vagy honnan?

A telóm SE K660i javás.

2010. máj. 11. 19:12
 1/2 anonim válasza:
Hát igazából beírhatnád a Google-ba hogy Google maps download for ...... mobile. Ez zalán segítene!
2010. máj. 11. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:

igen de oda vmi kisméretű progit talál amiről lövésem sincs hogy kell használni vmi számokat kell beírni és downloadra katt de semmit nem szed le.

már mint úgy értem hogy külön le lehet szedni a térképet képként és a telón lévő google maps azokat a képeket használja ha már rátettem telóra

2010. máj. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!