Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung monte telefonra hol...

Lilu8989 kérdése:

Samsung monte telefonra hol lehet játékokat letölteni, és vmi gps-t lehet rá rakni a google maps kivűl?

Figyelt kérdés
van egy samsung monte telefonom, és kiváncsi lennék hogy van e hozzá vmi gps amihez nem kell net, jó itt a wifi meg minden, de nem mindig van hálózat:D köszia válaszokat:D
2011. márc. 21. 12:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Úgy tudom ne igazán van...sajnos

Voltak akik próbálkoztak a probléma áthidalásával , a magyar Samsung monte közösség oldalán....

De sajnos nem találom az oldalt :(

pedig rengeteg dolog volt ott :(

2011. márc. 21. 12:54
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen azért. én is kerestem ezt az oldalt és tényleg nincsne meg:d de ha van vmi írj nyugodtan:d köszi:))))
2011. márc. 21. 12:58
 3/18 anonim ***** válasza:

most látom hogy játékot is keresel :)

mindjárt megnézem mi van lementve.....

2011. márc. 21. 13:01
 4/18 anonim ***** válasza:

Szóval:

[link]

(Google fordítóval nagyon szépen el lehet igazodni az oldalon, ha másképp nem megy)

[link]

[link]

Ezeket kipróbáltam... és működnek...

2011. márc. 21. 13:23
 5/18 anonim ***** válasza:
Ja és van egy zip fájl (úgy 50 játékkal ) a gépemen ha kell szólj, valahogy elküldöm....
2011. márc. 21. 13:29
 6/18 A kérdező kommentje:
jajjjj:))))))) köszi szépen nagyon, majd szólok ha kellene:D hihi. amugy ezekkel a játékokkal ami van nálad a gépeden mozgásérzékelős is? vagy hogyan működnek? :))))))))))))))
2011. márc. 21. 13:54
 7/18 anonim ***** válasza:

Sajna mozgásérzékelős játékok nem működnek a montén.....(mert a java nem támogatja, ha jól tudom)

Vegyesek, van amelyiknél van ilyen kis irányító konzol, a többi meg érintős....

2011. márc. 21. 14:03
 8/18 A kérdező kommentje:
találtam a linkek közt egy gp progit, feltelepítettem, de nem tom hogy műxik:S java alapú. azok hogy működnek???
2011. márc. 21. 14:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Minden progi amit feltelepítesz a játékoknál jelenik meg....
2011. márc. 21. 14:15
 10/18 A kérdező kommentje:
köszike ezt tudtam csak azt nem hogy működik:S minden gps műxik ezen a telon ami mobilra van?
2011. márc. 21. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!