Lehet bármi következménye annak ha hibás akkuval használom a telefonom?
Figyelt kérdés
Felvan kicsit puposodva ès 50% alatt szinte egyből kikapcsol, de akkut meg seholsem tudok hozzá beszerezni. Ezèrt arra gondoltam hogy jólesz majd gps modulnak az autoba, de akku nèlkül nem kapcsol be.2017. márc. 21. 08:45
2/11 A kérdező kommentje:
De akkor mitcsináljak hogy akku nèlkül is menjen?
2017. márc. 21. 09:49
3/11 Wadmalac válasza:
Jobb, ha veszel hozzá egy újat.
Nehezen tudom elképzelni, hogy égen-földön ne lehessen kapni hozzá.
Milyen típus?
4/11 A kérdező kommentje:
A telefon wink world. Az akkura az van írva hogy: GB/T18257 2000 Az emagtól vettük de ők nemhajlandóak mèg pènzèrt se ( ha a szállítást is fizetnènk ) küldeni másikat mert megsèrült az egyis simfoglalat èrintkezője.
2017. márc. 21. 11:59
5/11 Wadmalac válasza:
A Samsungnak van GB/T18287 kódú akkuja, megnézhetnéd, hátha be lehet mókolni.
A kódból ítélve gyanús, hogy vagy közös származásúak, vagy legalábbis koppintották a típust kóddal együtt.
Amúgy szerintem ha az akku helyére be lenne forrasztva egy megfelelő méretű kondi, mondjuk egy 20 voltos 100 mikrofarádos, az már elhiteti a telóval, hogy van benne akku.
Persze ezzel is csak folyamatos külső tápról működne.
6/11 Wadmalac válasza:
Azért hozzátenném, kéne egy fojtó ellenállás a kondi elé, hogy ne füstöljön el a töltőelektronika.
7/11 A kérdező kommentje:
Ahoz nem èrtek, azzal inkább nem babrálok, amit írtál másik aksit az nemjó mert azon 4 èrintkező van, az enyèmen meg 3 illetve azon legszèlen vannak az enyèmen meg majdnem közèpen vannak az èrintkezők. :(
2017. márc. 21. 13:17
8/11 Wadmalac válasza:
Hát, az baj, mert úgy néz ki, csak úgy jutsz akkuhoz, ha veszel egy komplett használt tabot.
9/11 anonim válasza:
Az ebay-en vagy az alin megkell nézni hátha lehet kapni.
10/11 anonim válasza:
Tessék már találtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!