Milyen telefon legyen?
Figyelt kérdés
A mostani telefonom hamarosan felfogja dobni a pacskert.Ès azt szeretnèm kèrdezni hogy milyen telefon legyen helyette?
Ár:40.000Ft de ha pl. 45.000Ft az se gond.
Zene hallgatás,fènykèp/videò nèzès/kèszìtès,közepes játèkok futtatása.
Kèrlek titeket hogy ne:Xiaomi,Dodgee legyen köszönöm.
2017. márc. 18. 09:14
11/11 A kérdező kommentje:
Huhh.....Sok helyen sztárolják a Xiaomit.Elsőnek Feri a droid fantòl láttam utána meg a Tech2-től.Az a helyzet hogy nem tudom.Vagy a Lg (csak a barátomèt használtam kb.2-3 òráig.A Xiaomit meg egyáltalán nem.Kb. egy árba vannak.A specifikáciò is hasonlò.Kb. a különbsèg annyi hogy a Xiaomi Kìnai az LG meg Dèl-Kòreai.Kèrdès:LG X Screen K500 vagy Xiaomi Redmi A4 (egy esèlyt kap,de ha lùd akkor legyen kövèr/vagyis akkor nem a legrègebbi Xiaomit pròbálnám ki)
2017. márc. 19. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!