Milyen telefon legyen?
A mostani telefonom hamarosan felfogja dobni a pacskert.Ès azt szeretnèm kèrdezni hogy milyen telefon legyen helyette?
Ár:40.000Ft de ha pl. 45.000Ft az se gond.
Zene hallgatás,fènykèp/videò nèzès/kèszìtès,közepes játèkok futtatása.
Kèrlek titeket hogy ne:Xiaomi,Dodgee legyen köszönöm.
"Kèrlek titeket hogy ne:Xiaomi,Dodgee legyen köszönöm."
Magyar mentalitás látszik hogy amit nem ismersz az már egyből szar.Bírom a hozzád hasonlókat akik nincsenek azzal tisztában hogy egy okostelefon használati tárgy,ja de milyen jól is lehet vele villogni amikor ott világit az alma a hátúján...
Vegyél valami olcsó Samu-t vagy LG-t amit majd 1 hét múlva idegedbe volt földhöz vágni és sok sikert hozzá!
Ha esetleg áfát is kellene fizetni , akkor se lenne több mint 45 rugó.
"Nem azt mondtam hogy szar csak annyit hogy ne az legyen" - ha egyáltalán lett volna valaha ilyen a kezedben, akkor tudnád milyen jó, és nem kérnéd, hogy ne ilyen legyen, tehát mégiscsak sz#rnak tartod, vagy csak egyszerűen h#lyegyerek módjára villogni akarsz egy mindenki által ismert márka logójával, de nekem aztán tökmindegy, csak rávilágítottam a saját ellentmondásod lényegére!
Ha esetleg 50 ezer belefér, a Vernee Mars csúcsszuper, ha viszont tényleg csak 45 a plafon, akkor Vernee Thor, Huawei Y6 II Compact, LG X Screen, vagy Xiaomi Redmi 4A, ezek a legjobbak!
A Vernee egy elég megbízhatatlan márka,belet nézni az MA topikokba,alapvető problémájuk van.Nem nőttek még fel a feladatara.
A Snapdragon 410 egy vicc.
Konkrétan egy ezer éves alsókategóriás SoC aminél az MTK megoldásai is sokkal jobbak,tudom hisz itt van a közelben egy MT6580 és egy S410 is,az MT6580 a fogyasztásban és a teljesítményben is köröket ver az S410-re amit egy böngészés is képes megakasztani.
Xiaomi Redmi 4A meg teljesen jó.
SoC ezerszer erősebb,több a RAM és brutális üzemidőre képes,anyaghasználata is prémium.A top 5 gyártó között is ott van,a támogatása is rendben van.
Mi kell még?
Van itthon hazai képviselete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!