3dolgot sikerült valahol elállítani az új iphoneomon, amiket nem találok, ezeket kéne segíteni visszaállítani, ha tudod hol van kérlek írd le?
1.beállítottam hogy ne lehessen felhúzni a menüt a képernyő aljáról alkalmazásban(pl lámpa,számológép,kamera,fényerő vannak itt) csak ha a home gombbal bezársz mindent. EZ egy pipálós beállítás volt egyébként arra emlékszem.
2.a facebookom német nyelvű:D ezt nem tudom hogy a facebookban vagy hol kell beállítani/hol nyomtam el,de a facebook alap nyelve a német lett.
3.ha rádugom a telót a gépre,automatikus mentést készít minden alkalommal,ezt szeretném kikapcsolni.
1) Beállítások --> Control Centre (magyarul nem tudom, szürke ikonja van és két ki/be gombot ábrázol).
2) FB --> Több (jobb lent) --> Beállítások --> Fiókbeállítások --> Nyelv.
Ezt hogy sikerült VÉLETLENÜL elállítani?
3) iTunesben nézd végig a beállításokat, amik megjelennek, amikor csatlakoztatod a telefont és rákattintasz az ikonjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!