Hogyan tudom visszaállítani a telefonomat egy régebbi android-verzióra?
Figyelt kérdés
Frissítés után már nem fogja a hálózatot, mobilnetre pedig nagy szükségem lenne.2017. febr. 17. 22:13
1/13 A kérdező kommentje:
Egy asus zenfone 3 max-om van
2017. febr. 17. 22:14
3/13 anonim válasza:
Egyszerű, hétköznapi ember nem tudja. Aki kicsit ért hozzá az vissza tudja. De ahhoz rootolni kell, recoveryt rakni és az egész telefont újrarakni. Ugrik a Garancia ezzel a manőverrel és kb nulla az esélye, hogy a gyári rendszert visszarakd. Max egy régebbi verziójú custom rendszert tudsz rárakni.
4/13 A kérdező kommentje:
Összetörtem a telefont, majd mérgemben földhöz is vágtam, így szerintem nincs rajta gari :"D (volt szervízben)
2017. febr. 18. 13:17
5/13 anonim válasza:
Ne kell rootolni és garanciavesztéssel se jár (megegyező alapsáv verzió esetén). A legtöbb telefonhoz van egy program (pc re) és adatbázis ahonnan a telefon szoftverét letöltöd. A telefont download mod ba kell rakni. Azt hogy hogyan nézz utána googlen. Illetve ha tudsz angolul az egész folyamatot megtalálod lépésről lépésre.(minden telefon más, én még asussal nem csináltam, de az összes eszközt lehet így visszaállítani)
6/13 anonim válasza:
#5 vagyok, itt tudod letölteni az előző rendszert: [link]
Nézd meg hogy a modell egyezik e!
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó pont innen szedtem le a legutolsó verziót, és tettem fel a telora. (kártyára kimasoltam és feltelepítettem recorvery módban)
2017. febr. 19. 22:39
8/13 anonim válasza:
Oké, akkor szedd le innen az előzőt! :)
9/13 A kérdező kommentje:
Ennyi eszem van :"D azt a hibát írja ki, hogy ő bizony fel nem rakja, mert régebbi mint a mostani.
2017. febr. 20. 18:58
10/13 anonim válasza:
Értem. Akkor következőt kell tenned: A telefonnak formázd a belső tárhelyét, szóval töröld a rendszert. Nemtudom hogy a gyári recoverybe van e ilyen lehetőség de cwm-ben és twrp-ben: format/system. És ha ez megvan, utána már engedi feltenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!