Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P8 Lite telefonomat...

Huawei P8 Lite telefonomat hogyan tudnám gyárira visszaállítani?

Figyelt kérdés
Pár hete van meg a telefon. Mindig földobott frissítési lehetőséget de nem foglalkoztam vele, ma viszont engedtem neki. Sok helyen teljesen más lett, nem találok meg rajta funkciókat amiket előtte könnyedén elértem. Imádott játékaim sem indulnak el azóta szóval nagyon szeretném visszaállítani olyanra mint amilyen volt. Próbáltam gyári visszaállítást, resetelni is ez a videó alapján: https://www.youtube.com/watch?v=6gUjpBaI8LI de nem lett eredményes, ugyanolyan maradt. Milyen szervizbe vigyem vagy mit csináljak vele? Köszönöm a segítséget.
2016. szept. 27. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:
2016. szept. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!