Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » MyFaforite reklámvírus telefon...

MyFaforite reklámvírus telefonon. Hogyan távolítsam el?

Figyelt kérdés
Régebben is voltak reklámok a telefonomon (a menüben is) elvileg egy "util" nevű fájl telepített folyamatosan fel egy "feedback" nevezetes dolgot, ami a reklámot okozta. Azt megoldottam. De mostanában visszajött, csak a neve "Myfavorite". A reklámok gyakrabban jönnek, a vírusírtók nem érzékelik. Ha törlöm kis idő után valahogy visszajön. Mit tudok tenni?

2017. márc. 12. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha jól értem egy mappa van a telefonodon amiben a reklámok vannak. Ha úgy van akkor töltsd le az ES file explorer-t és ebben az alkalmazásban keresd meg a mappát. Elméletileg a mappa logója mellett kell lennie annak az appnak a logójának ami ezt a mappát készíti. Ha megvan akkor töröld le azt az appot amelyik csinálja a mappát. Ha rosszul értettem akkor csak egy app van ami ezt csinálja. Ebben az esetben csak töröld le
2017. márc. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!