Hogyan távolítsam el a védüveget?
Figyelt kérdés
Nagy kijelzőjű Xperia Z3-as telefonom van. Korábban védüveget vásároltam rá, azonban már nagyon karcos lett és el szeretném távonítani. Egyszerűen annyira "rágyógyult", hogy sehogy sem sikerül levenni. Alulról nem tudok alányúlni, nem is szeretném megkarocolni az kijelzőt. Vastagabb csomagoló ragasztóval próbáltam, ráragasztottam, próbáltam lehúzni, de semmi... :(#védüveg
2016. máj. 11. 10:47
1/3 anonim válasza:
Tapadókorong. Esetleg ragassz rá valamit pillanatragasztóval, és annál fogva húzd le.
2/3 anonim válasza:
Egy klasszikus zsilettel vagj ala.
3/3 anonim válasza:
mindenképp a sarkoknál próbálkozz, hiszen az üveglapot a felületi feszültség tapasztja oda, és azt minél kisebb helyen kell megindítani. Én sniccerrel kezdtem meg a sarkán, majd csöpögő víz alatt folytattam, mert akkor nem tud úgy visszatapadni, ha véletlen kicsúszna a kezedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!