Az ébresztő hangot, hogyan tudnám csengőhangnak beállítani?
Figyelt kérdés
Lenovo A1000 telefonom van, melynek nagyon tetszik az ébresztő hangja, ezért szeretném csengőhangnak is beállítani, hogyan tudnám?2017. márc. 9. 12:46
1/7 anonim válasza:
Egy fájlkezezővel benézel a telefonod tárhelyére, van ott két mappa, az egyik ALARMS nevű, ebben vannak az ébresztő hangjai tárolva, a másik pedig RINGTONES, ebben vannak a csengőhangok. Amit ezekbe beraksz, kiválasztható lesz a menüből amikor hangot állítasz be.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2017. márc. 9. 13:14
4/7 Alex Fly válasza:
A gyári hangok a /system/media/audio mappában vannak, típusonként a /ringtones, /alarms illetve a /notifications almappákban. Normál körülmények között a /system partíciót a felhasználó nem érheti el. Ehhez olyan filekezelőre van szükség, amelyöképes rendszeegazda módban futni. Természetesen ezt a jogot csak rootolt készüléken tudod neki megadni.
5/7 A kérdező kommentje:
Az alarms és ringtones mappákban azt írja ki, hogy üres.
2017. márc. 9. 18:15
6/7 Alex Fly válasza:
Van ilyen mappa a felhasználói tárterületem illetve az általam említett helyen is. De azt nem látod.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor az ébresztő hangot ezek szerint nem tudom beállítani csengőhangként? De az a helyzet, hogy most a többi csengőhangot sem találom.
2017. márc. 9. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!