Miert nem szol az iphoneom ebresztoje?
Figyelt kérdés
mar tegnap sem szolt es el is kestem sulibol aztan amikor megnyitottam az orat azt irta hogy ki van kapcsolva az ebreszto, most meg direkt beraktam 5 db ebresztest is hogy egyik legalabb mukodjon de megint semelyik nem szolt pedig szerintem jol allitottam be... screenshot: [link] 2017. febr. 22. 22:44
1/5 anonim válasza:
Lehet csak elalszol, és nem veszed észre mikor kinyomod.
Néha nekem is van, hogy félálomban kinyomom, aztán bosszankodom, hogy nem szólt ez a szar és nem is emlékszem rá.
2/5 anonim válasza:
Nincs lenemitva de túl alacsony hangerőn teszed le es atalszod..
3/5 anonim válasza:
Fölösleges percenként beállítanod egy ébresztőt, elég negyedóránként és a szundit bekapcsolva. Ébresztőhangnak olyan hangot állíts be, ami tényleg fönt van a telefonon.
4/5 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Magadnak küldesz puszit...? Jézus isten...
5/5 anonim válasza:
Maximum hangerő, idegesítő hang, és olyan helyre tedd a telefont, hogy ne érd el az ágyból! Garantáltan föl fogsz kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!