Szerintetek melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Most egy iphone SE telefonom van, de egy másikat szeretnék a nagyobb kijelzõ(és más egyéb) miatt. Nyáron ha lesz lehetõségem diák munkára (17 vagyok) akkor egy iphone 7-et szeretnék venni. Én egy huawei p9 -en gondolkoztan(korábban volt mar nekem ilyen) és viszonylag olcsón meg tudnám megszerezni mert családtagtól venném meg. Az érdekelne, hogy melyik telefon(iphone SE, huawei p9) fogja jobban tartani az árát a nyár végéig? Ugyanis a nyár végén, amikor is venni akarom az új telót, az elõzõt el akarom adni. Köszönöm a válaszokat.2017. márc. 7. 16:20
2/3 anonim válasza:
17 évesen akarsz iPhone 7-et venni? o.O Minek?
Na jó, nem fikázlak, de millió kérdés merült fel bennem a kérdést olvasva. hagyjuk...
Az SE jobban fogja tartani az árát, szóval szerintem ne passzold el...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Megjegyzem van egy pár olyan gyerek a suliban, aki már akkor megkapta, amikor megjelent. Nekem nem orvosok/ügyvédek a szüleim, tisztességesen megdolgozok érte, ahogy az elõzõért
2017. márc. 8. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!