Melyik telefon a jobb szerintetek?
Esetleg még ez? [link]
Szerintettek melyik érné meg jobban hosszú távra?
Körülbelül azonos minőség a két telefon. Amúgy az X5 -t
körülbelül 17 ezer forintért megveheted innét ingyen szállítással és EU n belüli raktárról jön szóval nem kell rá sokat várnod sem.
A Doogen frissebb verziójú android van, de azt ne nagyon várd, hogy a jövőben frissüljenek ezek a készülékek.
Én talán a Doogeet választanám, de ilyen árkategóriában mindkét telefonnál fenn áll a veszélye, hogy az akksi nem lesz túl hosszú élettartamú.
Mielőtt ilyen kevésbé ismert kínai gyártóktól vásárolsz készüléket mindig nézz utána pl a linkelt oldalon, hogy nincs-e olcsóbban mint magyar webshopokból. Arra viszont figyelj, ha esetleg külföldi oldalról rendelsz, hogy vámköteles lehet a készülék, ami a készülék árának 27% plusz vámkezelési költséget jelenthet ha megfogják a vámon. Az általam linkelt oldalnál nem kell ilyentől tartanod, mert van EU n belül raktáruk és eu n belül nincs vámkötelezettség.
Hátrány lehet a garancia szempontjából a külföldi rendelés, de ekkora árkülönbségnél én inkább külföldröl rendelném meg.
Remélem segítettem.
Köszönöm válaszod!
Emagról tudnám csak megrendelni mert azon van 18ft kb és úgy rendelnék onnan telefont hogy még kipótolom:$
Aki esetleg tudd hasonló konfiggal bíró telefont és Emagról lehet rendelni az jó lenne a linkelnétek vagy ha leírjátok a nevét!! Ment a zöld pacsi <3
Nekem is ilyen van, kb 15 hónapos. Most már nagyon lassú.
Néhány hónapja egyre gyakrabban kikapcsol. Előfordult, hogy 70-80%-on volt az aksi, kikapcsolt, miután bekapcsoltam már csak 2-3% volt benne. Gyári visszaállítás és akku csere után sem oldódott meg, szerintem a telefon hibája lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!