Melyik a jobb telefon?
Figyelt kérdés
Gakaxy s7, lg g5 vagy honor8 kozott gondolkodom, melyiket ajanlanaktok, a modul vegett felek az LG g5-nel,hogy odacsoppenhet viz, melyiknek szebb a kijelzojen a kep, kameraja, meg a grafikusokhoz nem ertek, jatekok,hogy futnanak rajtuk?2017. febr. 16. 23:36
1/6 anonim válasza:
Ha hárdveresen nézzük mint játékok mint minden más szempontból akkor a samsung s7-et ajánlanám,de ha azt nézzük pénzt is szeretnél megspórolni de játszani is szeretnél a telefonnal akkro a honor 8 igencsak jó telefon 1 igencsak jó hardverrel és sokkal olcsóbb. az Lg telefonról meg inkább nem írnám le a véleményem azt feletsd el szerintem
2/6 A kérdező kommentje:
Es Milyen a grafikusa a honor8 nak? Antutun neztem a G5 meg az S7 hez elegge le van maradva?
2017. febr. 17. 09:26
4/6 anonim válasza:
Lg g5nek van ezek közűl a legerősebb Hardwere. (legalábbis a játékokba úgy látszik!)
(lásd: https://www.youtube.com/watch?v=awPTzr8F4aA)
Én most Sony X Performancet akkarok venni az kb ugyan az Hardwerebe mint a G5 csak annak simma fhd kijelzője van így (szerintem egy icipicit talán) jobban futnak még g5höz képest is a játékok.
5/6 anonim válasza:
ezt az antutu baromságot jó lesz elfelejteni mert fatális nagy hülyeség...
6/6 A kérdező kommentje:
Kinezetre tetszik az Lg g5 is, meg az s7-is, ahogy latom, valaki szerint egyik jobb, valaki szerint meg a masik, mi a hatranya az LG G5-nek?
2017. febr. 19. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!