Uj vodafonos szamom meg meg se adtam senkinek oszt mar hivogat valami rejtett szam szerintetek ki lehet az?
Te okoskodsz, úgy hogy fingod nincs a dolgokról.
A hívásfogadás honos hálózatban mindig ingyenes, ha te nem hiszed el, akkor is.
Ha külföldön vagy (roaming) az egy másik történet.
"ha kulfoldi szam hiv es felveszed akkor te is fizetsz nem is keveset, nezz mar utana mielott nekiallsz okoskodni itt nekem."
Pedig itt tényleg csak te okoskodsz és gőzöd sincs a távközlésihálózatok működéséről.
Magyar szolgáltató előfizetőjeként, Magyarországon tartozókodva, magyar mobilhálózathoz kapcsolódva a hívásfogadás INGYENES.
Felhívhat Darth Vader a Halálcsillagról, vagy Eto Demerzel a Trantor bolygóról neked egy fityingedbe se fog kerülni.
Ha jól emlékszem csak amerikában van az hogy a hívott fél is fizet.
Viszont nálunk hallottam olyanról hogy kapott SMS-ért kell fizetni, bizonyos esetekben.
Kis magyar digitális analfabetizmus...
Amikor a telefontulajdonos nem meri felvenni a telefont, nehogy fizetnie kelljen érte. Ha a 87 éves nagymamám csinál ilyet, talán megértem, bár ő nem így gondolkodna. De a kérdező gondolom a jövő generációja, amitől így méginkább aggasztó a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!