Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Uj vodafonos szamom meg meg...

Uj vodafonos szamom meg meg se adtam senkinek oszt mar hivogat valami rejtett szam szerintetek ki lehet az?

Figyelt kérdés
feltoltokartyas vagyok, am blokkoltam a telomon a rejtett szamokat engem ne zaklassanak, de otletem sincs ki volt az.

2017. márc. 6. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha felvetted volna, megtudtad volna.
2017. márc. 6. 14:15
 2/14 anonim ***** válasza:
kiosztottak neked egy mar korabban letezo szamot.
2017. márc. 6. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szolgáltató cég (Vodafone) adta ki a számod, mert nem kérted, hogy titkosítva legyen, amikor a szerződést kötöttétek. Vagy feltöltőkártyánál szerződés sincs? Ezt nem tudom. Vagy azt is el tudom képzelni, hogy automata hívott, ott meg csak megadnak egy számtartományt, aztán hívogatja a robot, ha van olyan szám, ha nincs. Mindegy is ki volt, valószínűleg rád akartak tukmálni valamit. Egyébként hülyeség rejtett számokat blokkolni, mert nekem volt már olyan, hogy nagyon megszívtam volna, ha egy hivatalos ügyben nem tudtak volna akkor elérni rejtett számról. Elsőre azt hittem én is, hogy valami marketing baromság, de nem az volt. Ha meg el akarnak adni valamit, megmondod, hogy nem érdekel és kinyomod. Ennyi. Az a titka, hogy minél kevesebb hülyeségre regisztrálj, és minél kevesebb helyen add ki a telefonszámodat. Ha valahol muszáj megadnod, akkor pedig mondd el szóban legalább, hogy nem járulsz hozzá, hogy telefonon hivatalos dolgokon kívül bármivel keressenek.
2017. márc. 6. 14:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Bill Gates hívott, hogy rádhagyja vagyona nagyrészét, de ezt buktad, mert nem vetted fel a hívást.

Most komolyan, hogy a pékbe gondoltad, hogy itt bárki is választ adjon a kérdésedre? Még azok se tudnák megmondani, akik kikereshetnék, mert legalább a telefonszámod kellene és pár időpont...(Ha csak a technikai részét nézzük, természetesen magánszemélynek ilyen infót a büdös életbe nem fog kiadni az operátor csak úgy kérésre ).

2017. márc. 6. 14:39
 5/14 anonim ***** válasza:

+ infó: ha annyira kíváncsi vagy rá, vedd fel amikor leközelebb hív - ahogy azt előttem lévő egyik válaszoló nagyon jól megjegyezte.

Még mindig nem halt bele senki sem egy hívásfogadásba és Magyarországon még mindig INGYENES a hívásfogadás. Tudom, nehéz elhinni, de így van.

2017. márc. 6. 14:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem jó azt tanácsolni hogy vegye fel mert annak csak az lesz a vége hogy hoppá itt egy muki aki létezik es válaszol a telefonra, irjuk csak be őt egy nagy excel fájlba hogy felhivhassuk még 100x és el is adjuk a telefonszámát másoknak is.
2017. márc. 6. 16:49
 7/14 A kérdező kommentje:
meg lehet hogy kulfoldi szam csak rejti magat oszt felveszem es leveszi a penzem, nemreg toltottem fel penzel inkabb nem kockaztatok.
2017. márc. 6. 17:05
 8/14 anonim ***** válasza:
"Magyarországon még mindig INGYENES a hívásfogadás."
2017. márc. 6. 17:07
 9/14 A kérdező kommentje:
ha kulfoldi szam hiv es felveszed akkor te is fizetsz nem is keveset, nezz mar utana mielott nekiallsz okoskodni itt nekem.
2017. márc. 6. 17:15
 10/14 anonim ***** válasza:
épp te okoskodsz, kérdező. párom naponta többször, akár félórákra-órákra hívott külföldről (UK), soha egy forint nem ment le a pénzemből - viszont tény, ha én hívtam, vagy háromszor annyi volt a percdíjam mint belföldi hívásnál, de az már más kérdés...
2017. márc. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!