Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google Play szolgáltatások...

Google Play szolgáltatások micsoda a Google Play áruház mellett? Ezt nem lehet letiltani? Elég sok memóriát használ.

Figyelt kérdés

2017. márc. 6. 10:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jogos az elvárás, de azzal nem sokra mégy. Ha azt akarod, hogy ne fusson, le kell fagyasztani. Nem értem, mi a gondod ezzel. Azt is leírtam, hogy bármikor elindíthatod, ha szükséged van rá. Mégis hogy képzeled akkor? Mert alapból állandóan fut, mitől álljon akkor le?
2017. márc. 7. 08:20
 12/13 A kérdező kommentje:
mi az a lefagyasztás? ez hacknek számít? a PC-hez hasonló jelentése van, vagy tableten mást jelent a lefagyasztás?
2017. márc. 7. 18:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Olyan lesz a "lefagyasztott" app, mint ami le van tiltva. Nem fog elindulni, nem terheli semmivel a készüléket. Csak így olyanokat is le lehet, amiknél az android maga nem teszi ezt lehetővé. (Root persze kell hozzá.)

A linkelten kívül ezt használom még:

[link]

Ez bővebb lehetőségeket kínál, mint a Quick Freeze.

A Play áruház, A Google Play szolgáltatások és a Google Szolgáltatások Keretrendszer letiltható velük és ha valami hiányzik belőle, újra el lehet indítani őket. (bármit persze nem lehet, nekem is sikerült már olyat letiltani, hogy utána el sem indult a telefon, de egy visszaállítással ez is megoldható)

Sokaknak felesleges vacakolásnak tűnhet ez, de én így egész jól tudok használni olyan telefont és tabletet, ami egyébként jóformán semmire nem lenne már jó.

2017. márc. 7. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!