Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt válasszak?

Milyen mobilt válasszak?

Figyelt kérdés

A 6 és fél éves Sony Xperia X10 minim ,,megadta magát".

Új mobilra van szükségem, de van pár kikötésem:

-ANDROID. Min. 4.1. Ahogy Dancsó Péter is, és én is megmondtuk: ,,Az Apple termékeket, a hozzá nem értő, de gazdag amerikaiaknak találták ki. (Bocsi IOS rajongók).

-STÍLUS: Ez a 2010-es évekbeli óriási, lapos telefonok nagyon nem jönnek be nekem. Ezt is szerettem az X10 miniben, hogy kicsi, vastag és megbízható.

Ár nem lényeges, ne legyen túl magas.

Szeretem az ilyen ,,földhöz-vágom-de-kibírja", ,,Made in CCCP" Atom, de menő telókat.

2017. márc. 4. 20:11
 1/8 Trevor. ***** válasza:
Sajnos nem fogsz a mai okostelefonok között olyat találni, ami csak úgy bírja a dobálást. Írj árat és hogy mire használnád.
2017. márc. 4. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
az ár nem fontos. lényeg hogy menjen a 4.1 minimum, és a fenti stílusomnak megfeleljen
2017. márc. 4. 20:26
 3/8 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Manapság android 6 alatt nem nagyon van új telefon.

Az ár meg csak fontos, nem mindegy hogy 150+ ezred van rá, és akkor egy kompakt Xperia vagy iPhone SE, bármennyire is utálod, kompakt kategóriában bajnok.

2017. márc. 4. 21:01
 4/8 Trevor. ***** válasza:
Ár nélkül mondhatunk neked telefont 20K-tól 300K-ig. iPhone-t meg max akkor érdemes venned, ha kompakt méret és erős hardver kell, mert arra ott az SE (először azt hittem, Shit Edition a rövidítése, de csalódnom kellett, mert Special Edition).
2017. márc. 4. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg írj árat.

Ez nem tudom, mennyire ütésálló (arra inkább a CAT telefonokat fejlesztik), de azért elég jó a tudása:

[link]

2017. márc. 5. 05:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nokia 230. Lehet vele telefonálni egy héten egyszer kell tölteni. Úgyse használod másra.
2017. márc. 6. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha dobálni akarod, akkor a tokok irányából közelítsd meg. Nézd meg, melyikre milyen strapabíró tokok vannak, és úgy válassz. Spigen, Otterbox két gyártó, aki ilyeneket készít (persze van más is).

Ha kicsi telefon kell, akkor androidosból Z5 Compact, iOS-ből SE.

2017. márc. 10. 19:52
 8/8 anonim válasza:
Ajánlom a sony xperia z1 compaktot lehet dobalni en is megtettem minden nap osz visz egy 2000 forintos tokot vettem ra es dobaltam napi szintem de nem tort be tudasilag is megfelelo ha szamodra ezek az igenyek egy okos telefon nagyon jo fogassal szerintem nezz utana sok szuper egyedi funkcioi is vannak
2017. márc. 31. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!