Milyen mobilt válasszak?
A 6 és fél éves Sony Xperia X10 minim ,,megadta magát".
Új mobilra van szükségem, de van pár kikötésem:
-ANDROID. Min. 4.1. Ahogy Dancsó Péter is, és én is megmondtuk: ,,Az Apple termékeket, a hozzá nem értő, de gazdag amerikaiaknak találták ki. (Bocsi IOS rajongók).
-STÍLUS: Ez a 2010-es évekbeli óriási, lapos telefonok nagyon nem jönnek be nekem. Ezt is szerettem az X10 miniben, hogy kicsi, vastag és megbízható.
Ár nem lényeges, ne legyen túl magas.
Szeretem az ilyen ,,földhöz-vágom-de-kibírja", ,,Made in CCCP" Atom, de menő telókat.
Manapság android 6 alatt nem nagyon van új telefon.
Az ár meg csak fontos, nem mindegy hogy 150+ ezred van rá, és akkor egy kompakt Xperia vagy iPhone SE, bármennyire is utálod, kompakt kategóriában bajnok.
Tényleg írj árat.
Ez nem tudom, mennyire ütésálló (arra inkább a CAT telefonokat fejlesztik), de azért elég jó a tudása:
Ha dobálni akarod, akkor a tokok irányából közelítsd meg. Nézd meg, melyikre milyen strapabíró tokok vannak, és úgy válassz. Spigen, Otterbox két gyártó, aki ilyeneket készít (persze van más is).
Ha kicsi telefon kell, akkor androidosból Z5 Compact, iOS-ből SE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!