Milyen mobilt válasszak?
Mindenképpen szeretném, hogy androidos okostelefon legyen, 4 magos processzorral (vagy hogy elég gyors legyen, ne fagyjon..), valamint szeretem, ha nagy a készülék. Olyanra gondolok, amit egy kézzel át se lehet fogni kb.. Sok ilyet látok csak nem tudom milyen típusúak..
Köszönöm a válaszokat, tippeket előre is!
A Mega egy fos az árához képest, 70 ezret talán ér, 130-140-et nem.
Vegyél Nexus 5-öt, vagy ha nem elég a mérete, rendelj Kínából phabletet, millió meg egy féle van, mind négymagos.
Samsung Galaxy Tab2 7.0. 3G és wifi, vagy csak wifi.
Kiválóan működik, egy kézzel is át lehet fogni. A 3G-sel telefonálni is lehet.
Az tablet, ráadásul nagyon szar.
Amúgy Nexus 5 lenne a jelenlegi legjobb telefon, ez nem kérdéses, de nem tudom, hogy az 5"-es kijelző elég-e neked. Ha nagyobb kell, akkor Note 3 (vagy ha az drága akkor a Note 2 is még nagyon jó), de semmiképp se a Mega-t vedd. Ezen kívül még ott az LG G2, bár ez is csak kicsivel nagyobb, mint a Nexus 5 az 5,2"-es kijelzőjével, vagy ami hatalmas, az a Sony Xperia Z Ultra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!