Ha egyik telefonból átrakom a sim kártyát egy másikba akkor megmarad az eredeti számom?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 22:55
1/7 anonim válasza:
Igen! A SIM-kártya tartalmazza a számot és néhány általad(is) eltárolt adatot!
2/7 anonim válasza:
A választ erre a kérdésre megkaptad. Az már izgalmasabb kérdés, hogy mi lesz a kártyán tárolt telefonszámokkal. Ugyanis a készülékek egy része a telefonon is és a kártyán is tárolja a neveket, telefonszámokat stb. Ha a telefonodban vannak a számok, akkor a másik telefonba téve a kártyán értelem szerűen nem lesznek ott a nevek, akiket felhívhatnál. Ha a kártyán tárolódtak, akkor pedig ott lesznek.
A telefon nem tartalmaz semmit, az csupán egy "adó-vevő", a kártya az, amin "a telefonszám van".
3/7 anonim válasza:
Én például úgy állítottam be a telefonomon, hogy csak a SIM-re mentse a számokat, amikor elromlott a telefon (konkréten soha nem tudtam többet bekapcsolni), mégsem volt egy darab telefonszám sem a SIM-en.:( Nagy meló volt újra megszerezni minden telefonszámot.
4/7 anonim válasza:
A telefon csak egy eszköz, a lényeg a számok szempontjából a SIM kártya. Legésszerűbb a telefonba és a SIM-re is elmenteni a számokat, így duplán bebiztosítod magad, nem veszhet el fontos számod!
5/7 A kérdező kommentje:
és ha 2 éves hűségnyilatkozattal vettem ezt a telefont és még nem járt le és átakarom rakni a sim kártyát egy másik telefonba akkor megszegem? vagy a számla ugyanúgy a másikon lesz érvényes?
2010. máj. 10. 17:57
7/7 anonim válasza:
nem szeged meg, átrakhatod másik telefonba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!