Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P9-esen,7-es android...

Huawei P9-esen,7-es android rendszer alatt nincs mobilnet havi időszak beállítás? Vagy csak eldugták valahová?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy nekem mint Telekomos előfizetőnek , nem hónap első napjától indul a havi felhasználható adatkeret, hanem a mobilnet aktiválásától indul, ami nekem 14.-étől, következő hó 14-ig tart, majd utána megint a teljes keret, ha elfogyott ha nem. A régi LG F6-on megvolt ez az opció, sőt úgy emlékszem ezen a telefonon is, még a 6-os android rendszer alatt. De most frissítés után nem találok ilyen beállítási lehetőséget, és így, hogy elsejétől számol, nem sok értelme van az egész beépített számlálónak.

2017. márc. 2. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz inkább a mobilarénán a telefon topikjában.
2017. márc. 2. 21:07
 2/5 anonim válasza:
Már az Android 6-osnál sem lehetett ezt beállítani Huawei telefonokon. A P szériában a legutolsó telefon a P7-es volt, aminek a legelső szoftvere még tudta a kezdő dátumbeállítást. Aztán az is megkapta a frissítését és abból is kikerült ez az opció. A P9 már sosem tudta ezt az opciót (szintén P9 Telekom, de nekem szerencsére elsején van a forduló)
2017. márc. 3. 11:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Lehet, hogy akkor rosszul emlékeztem. valószínűleg én is azt fogom csinálni, hogy valahogy átrakatom hónap elejére a fordulónapot, vagy mivel úgyis kevés az 1 giga, így valószínűleg következő hónap elején előfizetek egy nagyobb csomagra
2017. márc. 3. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Valamelyik Huawei oldalon nem rég olvastam, hogy ajánlottak appot a dátum beállítására a mobilarénán.

P8-tól felfelé már nem találom, melyiknél volt .

2017. márc. 3. 18:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Olyan lehetőségre rájöttem, hogy le lehet nullázni. Vagyis az be lehet állítani, hogy nulla mobilnet előfizetésem van. onnan visszalépek, majd megint be és beírom a havi adatmennyiségem, akkor onnan számol. De ezt persze minden fordulókor meg kellene tenni
2017. márc. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!