Mi a teendő ha a mobilunk beleesett a wc-be?
Figyelt kérdés
Ne röhögjél nem vicces :D jó na az... Nem, nem használtam a készüléket a kis dolog elvégzésére. Egy cipzáros kapucnis pulóverbe voltam aminek a zsebében volt a telefon, így onnan könnye kieset... Kb. fél másodpercet ha bent volt a *** ben mert nyúltam utána. Nem a lukba hál Istennek hanem abba a kis medencébe. Egy samsung galaxy miniről van szó. Letakarítottam egy ilyen nedves kéztörlővel amiket a drogériákban kapni. Nem hiszem hogy ez elég :/ Valakinek valami ötlet, hogy hogyan tehetném tisztává anélkül hogy tönkremenne? Hal lehet elkerülném a máglyát :D2017. márc. 1. 22:57
1/9 anonim válasza:
Működik? Ha igen akkor no para. Ha nem, akkor temesd el szépen és vegyél másikat :D (én évente így járok)
2/9 anonim válasza:
A nedves törlő amúgy szerintem elég, főleg ha nem esett semmilyen salakanyagba :D
3/9 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy működik :) Kb, olyan mintha nagyobb esőben használtam volna. Ilyen szempontból semmi baja. De hát mégiscsak a vizeletemben volt benne xD
2017. márc. 1. 23:04
4/9 anonim válasza:
Tegyél kézfertőtlenítő gélt zsepire és azzal töröld át :D
6/9 A kérdező kommentje:
Letakarítottam azzal :) köszi szépen. Remélem így minden okés lesz. ment a zöld kéz
2017. márc. 2. 00:02
8/9 anonim válasza:
A csoki meg ha megszárad le fog peregni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!