GPS - helyfelismerő hiba. Mi a teendő?
Sziasztok!
Van egy Huawei P8 Lite telefonom. Minialkalmazásokból kitettem a kezdőlapra egy ikont, megy tartalmazza az időt, a dátumot, az időjárást és a helyet.
Észrevettem, hogy kb 3 napja folyamatosan 5 fokot mutat az a sz@r (már bocsánat, de nsgyon idegesít.)
Megpróbáltam lefele húzással frissíteni, mert utoljára tegnap fél 11-kor frissitett.
Na már most, az a helyzet, hogy egyáltalán nem írja ki a jó hőmérsékletet!! Azt irja ki, hogy a helyszinmeghatározás le van tiltva. Kiadja, hogy beléphetek a Beállítások menübe. Belépek. Nézegetek mindent, ami a GPS-el, hellyel kapcsolatos, mindent az égvilágon, semmi sincs letiltva. Tegnap elöttrmég sikerült azzal helyrehoznom, hogy bekapcsoltam a GPS-t a telefonon, de valahogy, valamiért most már az sem segít. Mi az isten baja van a telefonomnak?! :@@
Ezelőtt soha nem kellett hozzá bekapcsolni, aztán már csak azzal ment, most már azzal sem frissít. Persze nem létfontosságú nekem az, hogy hány fok lehet odakint, de nem is lenne hátrány ha tudnám. És rettentő bosszantó, hogy nem értem, miárt csinálja, miért bolondult most meg ennyire.
A kisegítő válaszokat nagyon de nagyon megköszönöm előre is!!
1. Nyugi!
2. Indítsd újra.
3. Kapcsold be a helymeghatározást a legördülő sávon.
Egyébként ha az időjárás alkalmazás nem működik, attól nem romlott el a telefon. Csak az időjárás alkalmazás. Abból van másik is a Play Áruházban.
Köszönöm a válaszokat, újraindítással még nem próbálkoztam, de mindjárt megnézem.
Alex Fly: a leírásban említettem, hogy a helymeghatározást eddig sosem kellett hozzá bekapcsolni. 3 napja teszi a fejét ez az alkalmazás.
Sajnos újraindítással sem jó :/
A hely már el van benne mentve.
Korábban egy másik város is benne volt az alkalmazásban, azt ma töröltem ki, annál működött a frissítés, csak a jelenlegi helynél nem akar frissíteni, most már bekapcsolt GPS-el sem.
Úgy tettem, ahogy a második válaszoló tanácsolta. Sajnos semmi eredmény a negatívon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!