Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki aki váltott Vodafone...

Valaki aki váltott Vodafone You csomagra Go + EU-ról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy esetleg valaki váltott-e már erre a lehetőségre? Mivel fél éve él ez a lehetőség, így lenne pár kérdésem a tapasztalatokkal kapcsolatban, hogy tudjam érdemes lenne-e aktiválnom.

A jelenlegi csomagomban van 2 GB adat, korlátlan perccel, sms-el hálózaton belül. Ha váltok, ez változna-e negatív irányba?

A plusz 2 GB minden hónapban hozzáadódna a jelenlegi 2-höz?

A hűségidőmből még másfél év van hátra, így kitolódna ismét két évre az aktiválást követően?

Tényleg ingyenes lenne ez a 2 GB adat minden hónapban a hűségidő végéig?

Segítségetek előre is köszönöm!

2017. márc. 1. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Látják a kérdésed, ember. De azért még 6-8x tedd fel... -_-
2017. márc. 2. 09:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel pont nen segítettél, Ember. Tegnap későn tettem ki, ezért gondoltam újra rakom mikor többen láthatják. Nem mindenki lép vissza oldalakat. De azért kössz az észrevételt, erre vagy képes ezek szerint. :)
2017. márc. 2. 09:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Oldalakat? Ha jól emlékszem, mikor most néztem, a te kérdésed legfelülről a hatodik, nyolcadik és a huszonharmadik. Az első oldalon van mind a háromszor. Nem kell egyet sem lapozni, hogy lássam... és hidd el, ha tudnék, segítenék. Gondolom, más is. Ha nem írnak, az valószinűleg azért van, mert nem tudnak segíteni, de a kérdésedet látják.
2017. márc. 2. 10:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem néztem meg hányadik, csupán arra gondoltam, hogy nagyon forgalmas az oldal, s nem este későn kellett volna foglalkoznom ilyesmivel, s hogy lehet amiatt nem kaptam választ, így reggel még kitettem gyorsan. Utána egyből törölni szerettem volna az estit, de szembesültem vele, hogy nem lehet, szóval sajnálom ha valakit zavartam ezzel most. Nem sűrűn használom az oldalt.
2017. márc. 2. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!