Váltott át valaki mostanában VitaMAX Prémium Perc&Net tarifacsomagra?
Én gondolkoztam rajta de inkább nem váltottam. A netet feltöltés után 1 hónapig lehet használni, és a lebeszélhetőségi idő is 1 évről 90 napra csökken. Tehát ha nem beszéled le a pénzt 3 hónapon belül, eltűnik.
Ha most a 4500Ft mellé feltöltenék még három ezrest az kitarta év végéig is.
Az 1GB elég korrekt mennyiség. Ha beállítasz emlékeztetőt a telefonon, jelez ha közel van a limit. De asszem SMS-t is küldenek.
Az 1 GB mobilon azért nem kevés mennyiség, szerintem egy átlag felhasználónak (aki mondjuk nem tölt a telójára filmeket) elégnek kell lennie 30 napra (mert valóban 30 napra szól az 1 GB, de ha megnézzük, hogy a Zsebnet 1 gigás verziója 2490 Ft/hó, itt meg 3000 forintos feltöltéshez kapod, tehát a 3000 még le is beszélhető, bőven megéri).
Ha elfogy az adatforgalmad, sms-t kapsz, és kikapcsolják a szolgáltatást. Tehát semmiképp sem fenyeget az a veszély, hogy túlforgalmazol.
Az előző válaszolót picit kijavítanám: nem tűnik el a pénz ha nem beszéli le 3 hónapon belül, viszont ha nem tölt hozzá, akkor nem fogja tudni használni a kártyát. Ebből egyenesen következik, hogy annak éri meg a tarifacsomag, aki 3 havonta tölt legalább 3000 forinttal...lássuk be az emberek nagy része havonta tölt ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!