Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Külső akkumulátor?

Külső akkumulátor?

Figyelt kérdés
Hol lehet kapni univerzális külső akuukat
2017. márc. 1. 09:28
1 2
 11/13 Wadmalac ***** válasza:
73%

"Azt nem vetted figyelembe hogy a telefon töltés közben csinál e valamit, mert ha éppen erős igénybevételnek van kitéve és a powerbank akkumulátora nem képes elegendő áramerősséget biztosítani, akkor bizony nem fog tölteni."

Ühüm, te meg arra reagáltál, hogy én azt írtam, nagyobb kell, mint a teló akkuja, erre hol cáfolat a közbeni használat? Akkor a maximum töltő áramerősség a lényeges és még inkább igaz, hogy nagyobb kell. Én meg pont azt mondtam.

Szóval ez most mosakodás.

"De mondtam is, részben igazad van csak az első válaszod nem volt egyértelmű."

Arra meg le kell ostobázni. Logikus.

"Nekem olyan powerbank kell, ami bírja azt az igénybevételt és nem megy tönkre egy év alatt, de ilyet nagyon nehéz találni szóval lehet hogy megépítem Li-Po inverterrel..."

Két-háromszor annyiból, mint amiből veszel egy megbízható, garanciális mondjuk 10.000 mAh kapacitású gyárit, ráadásul a te megoldásod TÉNYLEG téglaméretre fog hajazni (meglepne, ha nem 18650 akkukból lenne a szíve).

Nem éri meg. Az élettartam úgyis az akku minőségén fog főleg múlni, azt meg így is úgy is készen kell venned.

Persze elektronikai barkács szórakozásnak jó. Csak nem gazdaságos.

2017. márc. 2. 14:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Van hozzá kiváló minőségű töltőm, és igen valami 20000mAh körüliben gondolkodom.
2017. márc. 2. 17:51
 13/13 A kérdező kommentje:
És az a néhány alkatrész ami az 5V os inverterhez kell, az nem kerül sokba.
2017. márc. 2. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!