IPhone szervízelés?
Van egy majdnem két éves iphone 6-om és már a töltése elég nehézséges ugyanis nehezen érzékeli a töltőt mikor rá csatlakoztatom, és már az aksija se az igazi, nincs vele különösebben semmi probléma csak ezeket a téli hidegeket nem igazán szerette és kint a szabadban hidegben nem is mertem használni mert rögtön "lemerült". Most ugye ezzel már nem lenne sok gond hogy jön a melegebb idő de arra gondoltam hogy elviszem szervizbe, elsősorban azért hogy azzal tudnak e valamit csinálni hogy rendesen érzékelje a kábelt, de ha már ugyis bele piszkálnak ki lehetne cserélni az aksit is egy újra.
A kérdésem az lenne hogy ezt az érintkezési problémát valahogy meg tudják e oldani majd és mennyi lenne ez +még az új aksi?
Hátha elolvassa valaki aki már fizetett hasonlóért vagy esetleg ezzel foglalkozik. :D
"hidegben nem is mertem használni mert rögtön "lemerült""
Ez nem hiba.
"nehezen érzékeli a töltőt mikor rá csatlakoztatom"
A zsebpiszok gyakran belemegy a csatlakozóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!