Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone szervizelés mennyibe...

IPhone szervizelés mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés
A tipikus "kékhalál" hardver hibája van az enyémnek, eddig 5-6 kikapcsolás után bekapcsolt, de most teljesen feladta. Csak a logó jelenik meg és 3 mp múlva kikapcsol és újra. Mennyivel úszhatnám meg? :(

2016. jan. 4. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nahát. Ezeknek is lehet bajuk?
2016. jan. 4. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Először én is azt hittem hogy nem. De az újaknak valószínűleg tényleg nem lehet bajuk. De nekem mivel anyagi helyzetem nem teheti, használtan vettem :( Ki tudja melyik barom mit csinált vele. Jó kis rendszer. Szegénynek rosszat, gazdagnak jót! :( Tehát mennyi lehet a szervizelés?
2016. jan. 4. 16:50
 3/4 A kérdező kommentje:
5s készülékről van szó!
2016. jan. 4. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb helyeken ingyen bevizsgálják (vagy párezer Ft-ért). Aztán a hibától függően nagyon sok is lehet.
2016. jan. 4. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!