IPHONE-kérdés: Miért nem enged semmit csinálni? Hogy kerüljem ki a jelszót, amit kér?
egy Iphone 4-esről van szó, és bárit akarunk frissíteni, azonnal kidobja, hogy adjuk meg az "apple ID-t", amiről viszont fogalmam sincs, hogy mi.
automatikusan ezt az emailt írja ki, ez valami központi apple-email volt valamikor esetleg:"mygoldie@hotmail.com" ?
Kipróbáltam de nem létezik, csak az a kérdés, hogy netán valamikor sok éve ezzel lett regisztrálva és azért kéri ehhez a jelszót? Ugyanis az apple-oldalon csináltam neki másik emaillel másik jelszót, de azt meg nem hajlandó elfogadni, a telefon egyfolytában a régit kéri, hiába törlöm ki, mindig visszahozza.
Mi lehet ez? Hogy tudom megváltoztatni?
Fontos lenne, mert most használhatatlan a teló, lefrissítette magát softweresen is, de addig semelyik aplikációt nem engedi használni, amíg be nem írom ezt a rejtélyes jelszót.
Valakinek tapasztalata, ötlete? köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!