Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P9 vs Samsung Galaxy...

Huawei P9 vs Samsung Galaxy A5 (2017). Ki melyiket választaná?

Figyelt kérdés
2015-ös Samsung Galaxy A5-ömet szeretném lecserélni. Nagyon jó telefon, imádom, de sajnos betört a kijelzővédő üveg, amit ugye csak a kijelzőpanellel együtt cserélnek (amit nem értek, mert külföldön bevett gyakorlat, hogy csak az üveget cserélik márkától függetlenül). Ezen kívül valami baj van a mikrofonjával, mert többen panaszkodtak rá, hogy olyan mintha az "űrből" beszélnék. Ez a probléma hónapokkal azután jelentkezett, hogy leejtettem a telefont, de mivel sérült, hiába hivatkoztam a márkaszervízben több internetes cikkre is, ami a telefon szériahibájaként említi a mikrofon meghibásodását a Samsungos csávó majdhogynem elkezdett anyázni, hogy olyan nincs hogy szériahiba... Nem értek a telefonokhoz ilyen szinten, de úgy gondolom, hogyha a leejtés miatt hibásodott volna meg a mikrofon, akkor azonnal jelentkezik a hiba. Na mindegy, szóval ki melyiket és miért választaná? Ahogy néztem árban nincs sok különbség a kettő között, a Huawei-től viszont kicsit félek, mert mindig is Samsungos voltam, de ez az eset enyhén szólva negatívan befolyásolta a róluk kialakított képemet.

2017. febr. 25. 18:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Megvettem végül az A5-öt. Azt kell, hogy mondjam nagyon király kis készülék. Igazából majdnem annyit tud, mint az S7, nagyon elegáns, és ennyi pénzért szerintem sokkal többet kap az ember, mint amire számíthat. igazából az olyan extráktól eltekintve, mint pulzusmérő, ami ugye az S7-ben megvan, gyakorlatilag egy felsőkategóriás készülék. És ami nekem még nagy pozitívum, hogy nincs telepakolva felesleges előre telepített alkalmazásokkal, de ami van rajta az tényleg hasznos.
2017. febr. 28. 12:08
 12/12 anonim válasza:
Ember a legtöbb huawei ugyan abba az arkategoriaba több Ramot es jobb processzort több Romot ad mint a samsung mellesleg jobban van optimalizalva is
2017. júl. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!