Nem kapcsol be az iPhoneom (5s), mit tegyek?
Az egyik pillanatban még működött, aztán lemerült és mikor töltőre tettem még érzékelte a csatlakozást, majd mikor megjelent a fehér képernyőn az almajel, onnantól se kép, se hang, gondolom lefagyott. Próbálkoztam újraindítással, de ugyanezt eljátszotta és nem volt hajlandó bekapcsolni. Többszöri kísérlet után pedig fekete (inkább szürke) lett a képernyő és azóta azt sem érzékeli, ha töltőre teszem, teljesen fekete a képernyő és nem reagál semmire. Mi lehet a problémája? Mit csináljak vele? Szervizbe mennyiért csinálhatják meg? Érdemes megcsináltatnom vagy hagyjam a fenébe?
Korábban sosem volt semmilyen kehéje, nem volt még szervizben és minden eredeti, semmi nem lett benne/rajta kicserélve, egyedül a töltő.
Már próbáltam, illetve dfu móddal is próbálkoztam,de valamiért nem engedi az iTunes visszaállítani.
Második válaszoló, ezzel nem segítesz, plusz nem szeretem a windows op. rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!