Iphoneom nem kapcsol be, vki segítene (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Olvastam neten, hogy Home és Power gombot nyomjam egyszerre és be kellene indulni. Be indul, kidobja a háttéképet mint amikor rendesen működik csakhogy pár másodpercen belül újra kikapcsol. Nincs lemerülve.HEEEELP!2011. dec. 15. 14:25
1/17 anonim válasza:
akár hiszed , akár nem :D nekem ugyan ez volt kb 4 órája , nekem annyi volt , hogy hagytam h kikapcsoljon , ujraindult magától , ezt megcsinálta 4x és most megy normálisan , nemtom h mivolt ez , max annyit csinálhatsz , ha nem megy h restoreolod
2/17 A kérdező kommentje:
tényleg?:D én még nem értek annyira az iPhone-hoz mi az a restore?
2011. dec. 15. 14:33
3/17 anonim válasza:
Beállítások menüben gyári beállítások visszaállítása ,ilyenkor a gép újratelepíti saját magát,tehát az összes adatod veszni fog a telóról.
4/17 A kérdező kommentje:
értem. és neked újra bekapcsolt magától? nekem elősször az Apple logót dobta ki hol elment hol előjött aztán 30 percig kb fehér képernyő majd olvastam ezt a Home + Poewe gombot. Ment pármásodpercig kikapcsolt és azóta semmi. Újra itt az Apple logó már kb 15 perce...
2011. dec. 15. 14:37
5/17 A kérdező kommentje:
zöld sávok az apple logókörül ajjaj ezmi??
2011. dec. 15. 14:48
6/17 anonim válasza:
Aksit egy kis időre vedd ki,és utána nézd meg mi az ábra!
7/17 anonim válasza:
Utolsó: Te valószínűleg még nem találkoztál iPhone-nal, ugyanis ennél nem annyi az akksi kivétel, hogy hátlap lepattint, akksi kivesz.
Kérdező: Gépre ráköt, iTunes-al restore.
8/17 anonim válasza:
figyelj haver apámnak is volt ilyen és ő sem értette hogy most mi van. Nem tudta bekapcsolni de mondta az informatikusunk hogy az iphone-t néha újra kell indítani meg azért néha néha frissíteni se árt. én ennyit tudtam segíteni, ha pedig semmi sem használ akkor vidd el szervízbe ot biztosan megcsinálják :DD
9/17 anonim válasza:
nekem is ez volt a hibám elvittem a t-mobilehoz de nekem durvább volt mert percenként ki-be kapcsolt.. vibrált a képernyője meg minden.. és azt mondták hogy ilyet még nem láttalak:D ez volt 1 hónapja.. felküldték pestre de semmi hír..
10/17 A kérdező kommentje:
restorelom de egy icipicit betölt a telón az apple logó alatt aztán elkezdenek kijönni mindenféle színes sávok. mit kezdjek ezzel?
2011. dec. 18. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!