Le tudtok beszélni az iphone-ról?
Valójában drágább, mint amit szánnék rá. 6s plus lenne a nekem való, de 200+os telefon:( nem arról van szó, össze tudnék gyűjteni rá, de ha belegondolok ez mennyi pénz, lehet nem lenne szívem kifizetni:(
Ami nekem kell egy telefonban : főzéshez rá tudjam pattintani a filmet/sorozatot, gond nélkül sznkornizálja a gmail fiókomat és naptáramat, gépről rá tudja tenni a kis zenéimet, appokat tudjak letöltögetni ami tetszik, jegyzetelni tudjak, amiket át tudok rakni a google drivera vagy valami hasonlóra amit elérek a pc-men, meg hát az alapok( youtube, skype, facebook), legyen rajta jó gps (persze magyar), bárki töltőjével tudjam tölteni,bluetooth-tal egy-egy dolgot rárakjak a gépre..
Az az igazság, hogy ezeket egy középkategóriás android is tudja, 50ezerért.
De teljesen rákattantam az iphone-ra, szépek, stabilak és annyi jót hallottam róluk.
De ha arra gondolok h ha azt a 200ezret hozzácsapnám a nászúthoz az mennyivel jobb lenne. De valahogy mégsem tudok leakadni a témáról:S
Valakiiiiiii beszéljetek le:) nem jó az nekem:)
Miért kéne lebeszélnünk róla?
Úgy vered el a pénzed felesleges dolgokra, ahogy akarod.
Egyébként, ha fél év alatt 70 ezret sikerült félrerakni, akkor nem is értem, hogy jutott eszedbe ez az egész.
Vagy te két évi megtakarításodat egy olyan 10 dekás kacatba fektetnéd, amit bármikor elhagyhatsz, ellophatják, tönkremehet. Ráadásul 5 év múlva szart sem fog érni.
És mindezt azért, mert szép, meg mert jókat hallottál róla.
A szüleid előtt meg szégyellnéd...
Pff, nagyon komolyan lehet téged venni.
"azt a 200ezret hozzácsapnám a nászúthoz az mennyivel jobb lenne."
Mi a kérdés?
A válaszaidból számomra az derül ki, hogy neked nem egy 200+ ezres telefon való,ha már azon gondolkozol, hogy ennyit kiadni egy telefonra nincs szíved. És, abból, hogy szeptember óta 70 ezret tudtál félrerakni az derül ki számomra, hogy nem a "te súlycsoportod" egy ilyen értékű telefon. Én mikor hasonló árban vettem telefont, ilyeneken nem gondolkodtam, abban a pillanatban mikor eldöntöttem, hogy kell, ki is tudtam fizetni, és nem éreztem rosszul miatta magam. Főleg nem rejtegettem mások elöl.
Sajnos mostanában "mindenki" több százezres telefonnal rohangál, mert elhitetik magukkal, hogy megengedhetik, közben nem győzik fizetni a havi részleteket, ahelyett, hogy értelmes dolgokra költenék a pénzüket.
Ráadásul az iPhoneban csak az iOS, ami ér valamit, sok telefon hardwareben és kamerában is többet tud nyújtani.
Ha akarod, vedd meg.
Speciel pont az említett dolgok azok, amelyben az iPhone és az iOS hátrányban vannak a szabványos rendszerekkel szemben...
Úgy van félrerakva 70, hogy nem spóroltunk és gyűjtünk még legény-leánybúcsúra és nászútra:)
Pont azért sokallom, mert soha életemben nem voltam pénzes és a belső értékrendemmel valahogy nem passzol össze.
Igen, most egy kicsit külső segítséget kértem :D
Az igaz, hogy hirtelen zsebből gond nélkül nem tudnám kifizetni.
Sokat segítetteket! Köszönöm:)
"Az az igazság, hogy ezeket egy középkategóriás android is tudja, 50ezerért."
Igen, jól látod.
Amikor az iPhone-val valami történik, és nem garis javításról van szó, ott is egy vagy két droidos teló ára jön szóba ha fizetni kell.
Nem akarom elvenni a kedved, de a leejtett készülékek javítása az almás brand esetén elég magas.
Vesd össze az ár-érték arányt azzal, amire használnád ezekkel a készülékekkel is.
Én ettől az Ebay eladótól vásároltam egy sima 6s-t:
Teljesen megvagyok vele elégedve, lehet,hogy használtak de A+ minősítésűek így nagyon szép állapotúak szinte mint az új.
6S 16gb 100ezerből megvan, de egy 6S+ 64gb is postával együtt 150ezer.
ha tudod, hogy sajnálod rá a pénzt és amit elvársz a telefonodtól azt egy sokkal olcsóbb is tudja, akkor miért mi beszéljünk le róla? felnőtt ember vagy, el tudod dönteni mit akarsz.
ez pont olyan kérdés, amit azok szoktak kiírni, akik csak egy jó ájfón sz@rozást szeretnének olvasni vagy azt, ahogy egymásnak ugrik az a pár droid-ios fanatikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!