Psp-ről tudtok beszélni nekem? (bővebben)
Ami fontos , Van rajta ugyebár Wifi (ha nem E1000-set veszel)
és ekkor még Skype,Netkereső, stb...
Mikrofon van ezért a Skype-t teljes mértékben kihasználhatod ... a softver version ez függ hogy milyet veszel (nekem pl. 6.39-es van )
A gyári szám pedig meghatározza hogy felbirod e törni :) , enyémmet pl. nemlehet...
saját Music Chanel-d is lehet , a zenehalgató több funkcióval is rendelkezik ami kényelmi szempont...
A képeket amiket készítesz a kamerával (amit venni kell rá külön) vagy raksz rá USB-vel , megtalálod , Csinálhatsz belőlük Slide Show-t stb.
Az extra-knal pedig még megtalálsz más dolgokat ami kiegészíti mindezt...
És még persze a Playstation Network , és Store amiből tudsz játékokat letölteni(store) illetve a Network-n megtudsz osztani más embereknek képeket, zenéket , a játékban elért dolgaidat (játéktól függ hogy mit ) stb.
Mire vagy még kiváncsi :) ? segítek
Amit kihagytam a hátteret szabadon lehet változtatni (ami ugyebár mozgó ) gyárilag találsz 3-4 t ami már egy adott kép .
De a mozgó alapképeknél a Színeket tudod változtatni . Kb. 20-22 szin között válogathatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!