LG G4-nél az android 6. 0 tényleg gyorsabban meríti a telefon akksiját?
Én melóbasn dél körül szoktam rárakni power bankra. Mivel építőiparban dolgozom, a hálózati töltés nem mindíg megoldható. Vagy azért mert nincsenek konnektorok. vagy azért mert 1 hosszabbítóról 32-en dolgoznak, vagy pedig azért hogy a kedves mesterek ne b@sszák össze a telót, malterrel, szériaglettel vagy egyéb anyagokkal :D Mindíg jó ha van kéznél. Nem beszélve arról hogy amikor az AirPods nevű sz@rság még sehol nem volt, én már akkor is vezetéknélküli cuccokat használtam. Mint okosóra, Bluetooth fejhallgató, hangfal. Aminek töltésére ugyan csak alkalmas...
Tehát a mai világban a kocsiakksi méretű Powerbank már elengedthetetltn útitárs. a mindennapokban. Azért választottam a TP-linket, mert már mindenki mindent hamisít, ezt még nem. Vagyis nem tudok rólaw, van benne zseblámpa. És megbízható márka routerek terén legalábbis :) De 1 éve megvan, és azóta is tökéletesen teszi a dolgát, és nem 20Kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!