LG G4-nél az android 6. 0 tényleg gyorsabban meríti a telefon akksiját?
Nem a 6.0 miatt van. G3 ról váltottam G4-re és azért a G3 6.0-val jóval tovább bírta
G4-et már azzal vettem gyárilag 6.0 volt rajta. a kijelző az ami eszi az akksit. De ha belemész az akkumulátorban, ott százalékos értékkel jelzi is melyik cucc mennyit eszik, Ha okosan használom a telót, nálam nap végéig kibírja. Viszont ha tűző napon nekiállok messengeren írogatni, automatikus fényerővel, Akkor 20p alatt -10% és ez teljesen normális.
Lehet próbálkozni nagyobb akksival, Én még S3-ba vettem nagyobb kapacitású akkut, és sokat dobott az üzemidőn, Viszont tény az hogy ezek általában kínai vackok. És nem valószínű hogy túl sokáig fogja bírni. De ha neked kevés a 3000mAh-s akku akkor meg lehet próbálni nagyobbal.
Használj powerbankot, azzal elég sokáig bírja.
Az általam használt Nougat ROM a crDroid 2.2. Hogy megéri-e, azt mindenkinek magának kell eldöntenie. Sebességben, teljesítményben, akkuidőben lényegesen jobb a gyártói rendszernél. Ha viszont a gyártói appokat, szolgáltatásokat használod, akkor azokról le kell mondani. A G2 esetén kompromisszumot kell kötni a kamerával is, az LG nem adja ki a driver forrását, az AOSP alapú ROMokkal valamivel rosszabb a képek minősége -persze ettől még teljesen jók, a különbség inkább a rossz fényviszonyok között készülteknél vehető észre.
nougat majd valamikor július körül jön csak a G4-re
Töltheted nyugodtan Power Bankkal is, A powerbankok kimeneti tápfeszültsége 5V-és 1-2A van olyan (pl ami nekem van) hogy 1 és 2 Amperes kimeneti csatlakozóval rendelkezik. 10400mAh-s és KB 4x lehet rólaa feltölteni a G4-et ha nincs csontra lemerülve. TP-link a márkája. Típusát most had ne mondjam. Googleben keress rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!