Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi redmi 3 pro megéri...

Xiaomi redmi 3 pro megéri ennyiért?

Figyelt kérdés

Haverom májusban vásárolt telefonját el szeretné nekem adni (kb őszig használta), mivel sürgős a dolog, így 10 ezret kér érte, ami nagyon jó ár szeritnem, de most jönnek a buktatók:

-a kijelző be van törve, első kamera emiatt használhatatlan, illetve a közelségérzékelő vagy mi a rák néha rosszalkodik, persze ezt max 15 ezerből lehet orvosolni

-full kínai ROM van rajta, a bootloader pedig zárt, azt mondja megnyitja és eladja 25ért, de Google szerint nem nagy mutatvány, tehát szeritnem én is megtudnám csinálni (bár eléggé béta vagyok az ilyen dolgokhoz de ez csak egy bootloader nyitás)

-és itt jön a legnagyobb, azt vettem észre, hogy kicsit gyengusz telefon. Oké, Antutun 30k pontot ér el (mostani Note 3őm 55öt), de tényleg néha full random laggol. Ez 2 okból kifolyólag lehet: vagy a kínai ROM, vagy pedig annak következtében, hogy egy harmadik személy rálépett (a törés is úgy jött létre). Gondolom van rá valami custom ROM amivel jobban futna, de na.

-még annyi esetleg, hogy nem csak az ujjával használta az ujjlenyomat olvasót... (majd megtisztítom)

Kicsit össze-vissza fogalmaztam, de nem nyelvtan órán vagyunk szerencsére.

Tehát szerintetek megéri ezekkel együtt is a telefon? Nem mintha a mostanimmal nem lennék megelégedve, csak MTK procis (ami gyors de 5.0.2 a legfrissebb, és custom romok bugosak) 16 giga belső memóriával, meg persze nincs ujjlenyomat olvasó...

2017. febr. 19. 20:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Annyit kifelejtettem, hogy természetesen rootolt a készülék.
2017. febr. 19. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Így nagyon lutri. Ki tudja, hogy mi rossz még benne. A kijelző csere nem nagy cucc, viszont mi van, hogyha még más is sérült és ezek csak később derülnek ki?

Hivatalos romhoz mégcsak a bootloadert sem kell nyitni. Abból van magyar is csak a haverod egy nemtörődöm ember és sz_rt rá.

Én nem venném meg így.

2017. febr. 19. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ez már erősen lelakott mobil, meg ne vedd
2017. febr. 19. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jöhetnek még.

Holnap megkapom pár próbanapra, aztán eldöntöm jobban teljesít e mint a Note 2.

2017. febr. 19. 20:33
 5/5 Trevor. ***** válasza:
Én nem rajongok az ilyen törött mobilokért. Redmi Note 2-t meg le ne cseréld erre.
2017. febr. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!