Ennyiért megéri az iPhone 6?
Van egy csaj,aki egy 4 hónapos,16gb-os asztroszürke iPhone 6-ot ad el,120 ezerért. Megéri?
Én azonnal megvettem volna,de a bibi az,hogy vodafonos,én meg telenoros vagyok. Ettől megéri? Mennyibe fáj egy függetlenítés? Vagy inkább hagyjam?
Már kifizette,kártyafüggetlenítés kell. Tehát a telefon nincs lezárva iClouddal,vagy hogy szokott lenni. Érted.
Engem csak az zavar,hogy vodafonos,én meg telenoros vagyok.
ha éppen ki is van fizetve, akkor is nagy valószínűséggel hűségidővel hozták ki. vodafone-nál függetlenítés ehhez van kötve. ha még van rajta hűség, akkor legalább 20ezer Ft...ha már több éves lenne, akkor lemenne akár néhányezer Ft-ra, de ez ugyebár kizárt, ha 4 hónapos.
120-ért jó esetbe kártyafüggetlen 5S-t kapsz...6-ot még most sem nagyon 140 környékén...pláne ami 4 hónapos, én egyből adnám 150-160ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!