Pontosan 1350 lejem van, milyen telefont ajánlanátok ennyiért?
"gyenge forint"-hány nullát vágott le az ottani kormány a lejből,négyet?ettől még semmivel nem lett erősebb. [link]
lg g3,xiaomi mi3
Kedves Kérdező, akkor ne minősítgesd a pénzünket "nem a gyenge forintotokat használom". Ez enyhén szólva leszólás, bár igaz. de senki sem szereti az igazságot így arcba tolva. :)
Nem kell itt politikai mezőbe terelni a dolgokat, amikor telefonról van szó. És jó hogy átváltottad, mert ez egy középkategóriás telefonnak felel meg a számítás alapján. Ne magyarföldről vegyél telefont mert itt jóval magasabb áron vannak beárazva, talán a nagyon magas adó miatt(?).
Nem tudom felétek mennyibe kerül, de pl emag lehet h jobb árakon adja nálatok.
Én nézelődnék webshopokban. :) Lehet h lepontozást ér amit mos fogok írni, de az alcatel okostelóiról jókat hallottam, ez pl a 6plus szintje androidon:
Sokkal olcsóbb és nem agyon hájpolt masina, tokba teszed, ha szégyelled, hogy alcatel, de megbízható. Samsung is egyre jobban túl van szavazva már... Üdv
Nokia lumia 735 (67-68ezer)
Es meg marad is.
De egyebkent nagyon jo telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!