Milyen telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
max 50-60 ezerért.
lehetőleg androidos legyen, a stock-ról elég jókat hallottam.
nézegettem Moto E 2nd, meg most megjelent a Moto G 3rd gen-ezekről mi a véleményetek?
2015. aug. 13. 18:13
2/7 anonim válasza:
Okes telok. En egy elso generacios Moto G-t nyuzok masfel eve, eddig meg vagyok elegedve.
3/7 anonim válasza:
A moto g 3. generációja nem nyújt többet, mint a 2. A moto É meg belépőszint. De nem rosszak, szerintem a legjobbak ebben az árban. Ott van még az LG Spirit, vagy G3 S, azok is jók, és szerintem jobban néznek ki, de ennyi, meg max annyi, hogy a G3 S-ben szerintem van lézeres fókusz, ami nem rossz. De nem stock droidok.
Szóval: Motorolák (E vagy G), LG Spirit vagy G3 S
4/7 anonim válasza:
Használt telefon is szóba jöhet?
5/7 A kérdező kommentje:
hát használt nem igazán jöhet szóba, mivel a mostani telefonomat használtan vettem, és hát mit ad isten, két két múlva le lett tiltva. ez egyébként egy Moto G, első gen és amúgy nagyon bejön ezért is gondoltam a motorolára
2015. aug. 13. 19:39
6/7 anonim válasza:
Hogy lett letiltva??? A Moto G nem kaphato Magyarorszagon szolgaltatoknal, csak fuggetlenul webshopokban.
7/7 A kérdező kommentje:
hát látod, aztán mégis IMEI tiltott
2015. aug. 13. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!