Hogy szokhatnám meg az okostelefont?
Eddig kizárólag butatelefonom volt. Néhány hete hozzámkerült egy okos, de én továbbra is csak telefonálásra használom.
Netezni nem fogok rajt, amikor mindig ott van előttem a számítógép.
Nyilván a netes dolgokat akkor lehet igazán kihasználni, ha van mobilneted, mert akkor úgy is eléred a netet, amikor nem vagy otthon. De ha nem akarsz egyelőre mobilnetet, hanem csak wifin használod az okos funkciókat, akkor is tudod más dolgokra használni.
Pl.:
Játékok, hírek, emailek olvasása: kiválóan kitölti a vécén töltött időt.
Chatprogramok, ha ismerőseiddel úgy is tartod a kapcsolatot (Hangouts, FB Messenger stb.): nem a gép előtt is tudsz velük beszélni.
Navigáció: Pl. Here Maps (volt Nokia Maps): a térképeket le lehet tölteni a telefonra, így nem kell hozzá mobilnet. A Google Maps is engedi területek letöltését, így akár azt is tudod használni.
Megértem, nekem is könnyebb az asztali PC-met összeállítani a villamoson, hogy megnézzek egy e-mailt.
Sajnálom, nem lehet belekötni, olyan erősek az érveid.
Mit kell rajta "megszokni"?
Ha telefonálásra használod hát használd arra, váljék egészségedre :D
Majdnem mindig otthon vagyok, ahol a számítógép mindig megy. Amikor épp nem otthon vagyok, akkor munkahelyen és szintén gép előtt.
Nem szoktam utazni tömegközlekedéssel, csak biciklin vagy gyalog, de mindig ugyanazon útvonalon, ritkán hagyom el a települést ahol lakom.
Mobilnet van.
Mostanában számítógépen sem játszom, nemhogy telefonon.
Pszichiátirai eset vagyok, nincsenek ismerőseim, senki nem kíváncsi rám és én se másra, nincs facebook és egyéb fiókom. A hívásaim 90%-a bejövő hívás, a kimenő hívásaim költsége egy évre 3000 Ft.
Van fényképezőgépem, de azzal is ritkán fényképezek. Egyébként butatelefononal is lehet fényképezni, zenét hallgatni, emailt nézni.
Igazából mi a kérdésed?
Azonkívül hogy kényszeresen bizonygatod, mennyire nem kell neked okostelefon. Úgy teszel mintha rád lenne kényszerítve, hogy ha már megvan akkor használd....nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!