Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s7 edge vagy...

Samsung galaxy s7 edge vagy iphone 6s plus eri meg jobban?

Figyelt kérdés
Màrmint hosszabb tàvra. Ez kb 2-3 évet jelentene. Androidos telefon ezzel a hardverrel nagyon belassulna fél év alatt?

2017. febr. 18. 15:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pl.:

-normális akuidő

-személyreszabhatóság

-ha van egy kis hozzáértésed (és root jogod) a telefonodat szinte az utolsó részletig személyre tudod szabni.

-igazi multitasking

-widgetek

-osztott képernyő

-megoszthatod a telefonod képernyőjét a tv-re

-tubemate és magyar billentyűzet (csak mert ezek nélkül már nem igen tudnék élni)

-és még sorolhatnám.

Oké, az ios gyors. De az apám nyomógombos telefonja is az.

És valahogy mégse dobálják el az iphone-ukat az emberek, csak azért, mert a nyomógombos telefonon hamarabb jön be a névjegyzék.

2017. febr. 18. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, és az ész érvekkel való érvelés, valamint a magyarászkodás között hatalmas a különbség. Ha ezt nem sikerült megérteni, hát..., az sokat mond el rólad.
2017. febr. 18. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Nyomógombos telefont összehasonlítani egy multimédiás készülékkel!?! Húú, tényleg érthetsz hozzá!
2017. febr. 18. 18:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Valahol sejtettem, hogy lesz, egy kisebb vita, mint majdnem minden iphone kerdesnel. Igazabol s7 edge mar 160 ezer ft-tol van, szerintem mrgvarom az s8-at, es megnezem akkor mennyi lesz, mert szerintem akkor mar 150 ezer ala is eshet. A samsung galaxy s6 edge 2015-os es meg mindig jonak szamit, tehat akkor az s7 edgevel sem lesz szerintem ilyen teren gond, 2 evig el lennek vele. Az iphone is tetszik az egyszeru felhasznalo felulete es az ios miatt, de egy 6s plus 32 gb-sba 190 ezer korul van, igaz 30 ezer ft a kulonbseg az s7 edge es e kozott, de mar a 160 ezer is az a hatar, amit nagyon meggondolok. Igy a valaszok alapjan jelenleg a samsung fele huzok, egyreszt mert nagyon dicserik a kamerajat, masreszt hozzaszoktam az androidhoz. Ettol fuggetlenul megvarom az s8-at, hogy mennyire esnek az arak tole, aztan dontok.
2017. febr. 18. 18:41
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

#16 helyes! Tedd azt, énis azt tenném.

A kameráról hirtelen eszembe jutott az iphone felbontása.. ami nevetséges.

Az aku idővel sem lesz bajod legalább..

2017. febr. 18. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
29%
Az összes létező teszt azt mutatja, hogy az iPhone vezet a hulladék, kigyulladó Samsung előtt. Meg hát egyébként is, ki akar magának egy koreai terméket?!? Nem csak telefonból, bármiből, koreait???
2017. febr. 18. 18:51
 17/18 anonim ***** válasza:
44%
Én most nagyon nem vennék telefon. Most lesz egy hatalmas dizájnváltás, és az új képernyőarány rengeteg lehetőséget hordoz magában. Az új, majdnem keret nélküli kijelzős telók mellett, bizony elég ócskának néznek ki a régebbi telefonok. Sok embernek csak a telefonok kinézete számít, tehát, dugig lesz a használtpiac friss S7-esekkel mikor megjelenik majd az S8. Én mindenképp megvárnám a nyár végét vagy az új iphone x megjelenését.
2017. febr. 18. 19:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy bar olvastam a cikkeket, annyi biztos, hogy oled kijelzoket rendelt az apple a samsungtol, es keringenek a pletykak errol a keret nelkuli telefonrol, de en az apple eddigi strategiajat ismerve nem lepodok meg akkor sem, ha semmi nem lesz belole es csak siman kiadnak egy iphone 7s-t meg egy 7s plust iden is, ahogy szoktak, szinte semmi valtozassal. Hiaba mondjak, hogy tizedik evfordulo, meg egybol 8 jon, nem lesz 7s, vagy sokak szerint 10 jon, amit nem hiszek. Amugy osszessegeben tenyleg igaz, hogy design valtas jon, es mindenki igyekszik olyan kijelzot gyartani, hogy ne legyen kava, es kis meretu telefonba is minel nagyobb colos kijelzo keruljon, de az s8 elozetes kepeit elnezve, nem sokkal tunik kivulrol jobbnak, mont az s7 edge. Mar az sem olyan nagy telefon a jelenlegi 5 colosomhoz kepest, szinte majdnem akkora, csak a kava kisebb. Meg ha ez a design valtozas eljonne, ehhez kb ket ev kene szerintem, hogy minden telefont elerje, ne csak a csucskategoriat, szoval ez igazabol nem tart vissza. Annyi, hogy tenyleg megvarom, hogy milyen lesz az s8, mert biztosat csak akkor tudni. Az uj iphonet nem akarom megvarni a vasarlassal, mert ha megjelenik tuti 300 ezer kornyekerol indul, annyit meg nem adok erte.
2017. febr. 19. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!