Sony Ericsson W580i - kártyafüggős,30-as. Hogyan lehetne kikódoltatni, hogy 20-as kártyát is beletehessek?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2010. máj. 8. 20:30
2/7 anonim válasza:
Veszel függetlenítő simet és kész !
Kódolást szerintem felejtsd el mert bünti jár érte és a készüléket is letiltja a szolgáltató. és akkor kuka !
3/7 anonim válasza:
A szolgáltatókat nem érdekli, hogy milyen függő volt a telefon..örülnek hogy az ő kártyájuk van benne. Különben is,csak számlanemfizetés és (bejelentett)lopás esetén tiltják le a telót.
4/7 anonim válasza:
Az új 2009 szeptemberében elfogadott rendelet értelmében ha a szolgáltató rendszere azt érzékeli hogy a készülék IMEI száma nem egyezik az eltárolttal, letiltja a készülék használatát ! Kikódolás esetén pedig az IMEI szám törlődik és/vagy megvaltozik, de a rendszer azt is nézi hogy a simlock kód elküldésre kerül e tehát a dolog nem megkerülhető ! Máskor nézzél utánna a dolgoknak mielőtt kikjelentesz valamit !
5/7 anonim válasza:
11:50: elmondom akkor neked hogy az IMEI egyáltalán nem változik, egy sima vkp patchhel ki lehet ütni , és rohadtul nem nézik a simlockot, az én W580i-met 9hónapja csináltam meg , azóta gond nélkül megy, és ráadásul nem a gagyiszar T-s szoft van rajta :)
viszont ha balf*sz vagy és kitörlöd/átírod az IMEI-t akkor valóban nem fog működni ...
6/7 A kérdező kommentje:
Ok, értem, és köszönöm az íróknak!
2010. máj. 10. 14:21
7/7 anonim válasza:
Ha nem bánod, kijelentem még 1x :D Meg még 1x..az imei szám, apuci olyan szinten bele van sütve ez eromba hogy egy mezei függetlenítés azt nem üti ki. IMEI számmal való mókoláshoz komoly cucc kell...plusz a függetlenítésnek semmi köze sincs az imei számhoz. Szóval javaslom, mielőtt kijelentesz valamit tájékozódj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!