Sony Ericsson Live With Walkman, Mini pro, vagy Zte Blade?
nos, a WT19i nem mini pro, rohadtul nem egyenlő, sokkal nagyobb proci, nagyobb méret, jobb RAM, jobb OP rendszer
A mobilarénás csávó tesztkészüléke hibás volt, olvasni kéne kommenteket is...
Nagyon ajánlom kevesebb mint 1 hét múlva vásárolok egy live-et, szerintem nagyon jó telefon.
nos, a WT19i nem mini pro, rohadtul nem egyenlő, sokkal nagyobb proci, nagyobb méret, jobb RAM, jobb OP rendszer
Nagyobb processzor??? Mind a kettőben ugyan az az 1GHz-es Qualcomm Snapdragon MSM8255 proci van.
Jobb ram??? Maximum nagyobb, de még az se. Ugyanúgy 512MB ram van mind a kettőben és 1GB rom. A jobb oprendszer se igaz. Mind a kettőn 2.3-as android fut. A különbség annyi, hogy a mini és a mini pro gyárilag 2.3.3-mal jött addig a Live with walkman 2.3.4-gyel. A mini és a mini pro frissíthető erre, másfelől úgysincs benne hatalmas újítás az újabb rendszerben.
Egyedül a méret ami stimmel, mert a live with walkmannek nagyobb a kijelzője egy kicsivel.
A mobilarénás csávó tesztkészüléke hibás volt, olvasni kéne kommenteket is...
Kommneteket csak akkor olvasom el ha érdekel egy telefon. Ha nem akkor nem. Oké, hibás volt a készülék, de ettől függetlenül még mindig ott van, hogy miért aggatták ár a Walkman nevet amikor nincs benne semmi extra? Semmi olyan plusz dolog nincs benne ami ne lenne benne egy miniben vagy mini pro-ban, vagy a nagyobb modellekben. Jó van benne a fényjáték de az meg nem egy nagy dolog. És ha jól rémlik ezt kifogásolták igazán benne. Ezért is írtam, hogy nem igazán dicsérték a telefont.
De ettől függetlenül, tényleg nem rossz telefon. Elég jó vétel.
Köszönöm a válaszokat!
A mini nekem túl kicsi volt, a zte meg hardveresen gyergébb.
Így a Live With Walkmant választottam és nem bántam meg!
Körülbelül 1-2 hete van meg, és eddig elégedett vagyok vele.
A kijelzője nekem megfelel,nagyon gyors, wifi-t jól fogja.
A hangszórója egy állat még a szomszédot is tudnám ébreszteni vele! Igaz az a füles amit adnak hozzá, az elég gagyi, szóval megéri venni egy minőségibbet.
Szerintem árban elég jó, a djuice-nál 28 ezer most.
ja bocs megnéztem már tudom!
Annyi lenne a kérdésem,hogy internettel mindennel együtt ha noncs wifim de szeretnék nentezni és előfizusba venném mennyit fizetnék??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!