Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobil adatkábelnél számít,...

Mobil adatkábelnél számít, hogy otg vagy normál?

Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 00:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

[link]

Alsó kép!

2017. febr. 18. 13:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen képzeld. Suliban mondták el, hogy hogy kell kimérni, hogy egy kábel elvan e szakadva vagy sem!
2017. febr. 18. 13:41
 13/14 anonim ***** válasza:

"Suliban mondták el, hogy hogy kell kimérni, hogy egy kábel elvan e szakadva vagy sem!"

Értem, de azt már nem mondták el hogy melyik kábel mire való.

Ha a telefonod a géphez kapcsolnád, nem jó hozzá az OTG.

Az arra való ha a telefonhoz kapcsolnál valami márt, másik telefont, pendrive-ot, kártyaolvasót, egeret, billentyűzetet, akármit.

Ne vedd sértésnek, de marhára nem vagy képben azzal hogy mi a bajod egyáltalán.

2017. febr. 18. 15:32
 14/14 A kérdező kommentje:

Hogy ne lennék képbe!

Az a bajom, hogy mikor rádugom a mobilt a gépre, akkor mindent látok a gépen, csakhogy amikor másolni akarok a mobilra, akkor nem megy.

Ezt a kábel az otg-nek megfelelően van bekötve. (Direkt vag véletlen, ez már a te döntésed.)

De az TÉNY, hogy a micro usb résznél 2 érintkező össze van kötve belül.

Mivel nem tudtam, hogy mire j az otg, és azt sem, hogy ez okozhatja e a problémát ezért írtam a kérdést.

Most nem igazán értem, hogy mire ez a nagy "nem értesz hozzá" kijelentésed.

2017. febr. 18. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!