Mobil adatkábelnél számít, hogy otg vagy normál?
Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 00:09
1/14 anonim válasza:
Az otgnek az a plusz funcioja hogy kettő csatlakozója van ha belemegy a sima akkor tok mindegy
3/14 anonim válasza:
Mivel eltérő a funkciójuk, nagyon is számít. Mire szeretnéd használni pontosan?
4/14 Alex Fly válasza:
A kettő pot fordítva működik. Normál adatkábellel a telefont perifériaként cstlakoztathatod hosztgéez, OTG esetén a telefon a hoszt, amihez perifériákat cstlakoztathatsz.
5/14 A kérdező kommentje:
Régebben tudtam pc-ről a mobilra másolni, most meg nem engedi.
Lehet, hogy most az új kábelem otg-s. És erre gyanakszok.
Lehet emiatt?
2017. febr. 18. 12:35
6/14 anonim válasza:
Egy OTG kábellel nem lehet a telefont és a számítógépet összekötni, más okozza a problémát.
Az előfordulhat esetleg, hogy rossz a kábel.
7/14 A kérdező kommentje:
Már, hogy ne lehetne összekötni?!
A kábel nem rossz. Elektros suliba jártam és ez nagyon alap, hogy lemrjem, hogy nincs szakadás sehol.
Ráadásul kb. 3-4 napja kértem kölcsön.
2017. febr. 18. 13:08
8/14 Alex Fly válasza:
Kicsit nehéz a sz.gép USB aljzatába egy másik aljzatot dugni...
Persze megoldható. A működésével viszont problémák lehetnek...
9/14 anonim válasza:
"Már, hogy ne lehetne összekötni?! ... Elektros suliba jártam és ez nagyon alap"
Gondolom ott tanították ezt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!